Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: OLIVEIRA, L. R. de; GONÇALVES, D. S.; CAROLINO, A. S.; FACCINATTO, W. M.; MENEZES. D. C.; DIAS, C. O.; COLNAGO, L. A.; RUIZ, Y. L.; IU, S. T.; FONSECA FILHO, H. D.; CHAUDHURI, P.; CAMPELO, P. H.; MASCARENHAS, I. P.; SANCHES, E. A. : Poly(p-anisidine) (PPA) is a polyaniline derivative presenting a methoxy (?OCH3) group at the para position of the phenyl ring. Considering the important role of conjugated polymers in novel technol... ... |
|
Autoria: LOPES, F. C. F.; RIBEIRO, C. G. S.; RODRIGUEZ, N. M.; GAMA, M. A. S. da; MORENZ, M. J. F.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R. The aim of this study was to evaluate the performance of cows fed with a total mixed ration composed of elephant grass and a concentrate containing 0.0% (control), 1.5%, 3.0% or 4.5% soybean oil on a... ... |
Autoria: GIROTO, A. S.; VALLE, S. F.; BORGES, R.; COLNAGO, L. A.; RIBEIRO, T. S.; JABLONOWSKI N. D.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C. Abstract: A detailed structural investigation of a promising bio-based polymer, polyglycerol citrate polyester, obtained by the bulk polycondensation of glycerol (Gly) against citric acid (Cit) under... ... |
Autoria: FREIRA, L.; GUERREIRO, T. M.; CARAMÊS, E. T. S.; LOPES, L. L.; ORLANDO, E. A.; PEREIRA, G. E.; PALLONE, J. A. L.; CATHARINO, R. R.; SANT'ANA, A. S. Ochratoxin A is the main contaminant mycotoxin of grapes produced mainly by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius. Besides, it is possible that the formation of modified mycotoxin occurs throu... ... |
Autoria: ALMEIDA, M. M. de; LUQUETTI, S. C. P. D.; SABARENSE, C. M.; CORRÊA, J. O. do A.; REIS, L. G. dos; CONCEIÇÃO, E. P. S. da; LISBOA, P. C.; MOURA, E. G. de; GAMEIRO, J.; GAMA, M. A. S. da; LOPES, F. C. F.; GARCIA, R. M. G. Feeding rats on a high-fat diet containing butter naturally enriched in cis-9, trans-11 CLA prevented hyperinsulinemia and increased HDL cholesterol, which could be associated with higher levels of ci... ... |
Autoria: GAMA, M. A. S. da; RAPOSO, N. R. B.; MURY, F. B.; LOPES, F. C. F.; DIAS-NETO, E.; TALIB, L. L.; GATTAZ, W. F.
|
Autoria: SILVA, B. C. da M. e; RODRIGUEZ, N. M.; MORENZ, M. J. F.; GOMIDE, C. A. de M.; MARTINS, C. E.; PACIULLO, D. S. C.; GAMA, M. A. S. da; LOPES, F. C. F. Abstract The inclusion of plant oils in the diets of grazing cows represents a promising nutritional strategy for the production of milk naturally enriched with bioactive compounds, such as rumenic (c... ... |
Autoria: GAMA, M. A. S.; GARNSWORTHY, P. C.; GRIINARI, J. M.; LEME, P. R.; RODRIGUES, P. H. M.; SOUZA, L. W. O.; LANNA, D. P. D. This experiment was designed to examine changes in milk fatty acids during fish oil-induced milk fat depression (MFD) and to test the theory that these changes are related to milk fat fluidity. The ex... ... |
Autoria: JOSÉ, A. A. F. B. V.; GAMA, M. A. S.; LANNA, D. P. D. The objective of the present study was to determine the effects of trans-10, cis-12 conjugated linoleic acid (CLA) in adipose tissue explant cultures of growing pigs on the following responses: lipoge... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.