Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: DELIZA, R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: REIS, F.; DELIZA, R.; ARES, G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: FREITAS, D. G. C.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, J. B.; MORAES, L. R. V.

This work aimed to evaluate the addition of organic acíds to red wine for pH adjusting, regarding consumer sensory and hedonic impressiono Wines obtained from an experimental design adding tartaric, l... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: GINON, E.; ARES, G.; LABOISSIÈRE, L. H. E. dos S.; BROUARD, J.; ISSANCHOU, S.; DELIZA, R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: CAPALBO, D. M. F.; ARANTES, O. M. N.; MAIA, A. G.; BORGES, I. C.; SILVEIRA, J. M. F. J. da

Abstract: This paper analyzes the view of stakeholders on genetically modified organisms (GMOs) and the implications of these views on communication strategies for agricultural biotechnology in Brazil... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: ALCANTARA, M. DE; ARES, G.; DELIZA, R.

A large body of evidence assessing the effectiveness of front-of-package (FOP) nutrition labeling exists. Most experimental studies have been conducted with fictitious products. However, consumers? pe... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: REIS, F.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; ARES, G.

The influence of time pressure on consumer perception may be particularly relevant for the design of food packages. The aim of the present work was to evaluate the influence of time-constraint on resu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: SILVA, A. G.; CANAVARI, M.; WANDER, A. E.

The patterns of consumption of food have been rapidly changing. This change has been reflecting in the increase of safer and more sustainable food consumption. Agricultural foods that are grown in Int... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.