Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: COSTA, G. R.; SILVA, N. de O. C. e; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; GUIMARÃES, N. C. C.; JUNQUEIRA, R. G.; LABANCA, R. A. The objective of this study was to evaluate the differences in composition among six brands of conventional soybean and six genetically modified cultivars (GM). We focused on the isoflavones profile a... ... |
Autoria: FELBERG, I.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; DELIZA, R.; FREITAS, S. C. de; GONCALVES, E. B.; PACHECO, S.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; ANTONIASSI, R. The soymilk is a ready-to-eat, nutritious and naturally cholesterol-free product. Several soybean specialty cultivars were developed in Brazil in order to increase the human consumption of soybean pro... ... |
Autoria: ÁVILA, M. R.; BRACINI, A. de L.; ALBRECHT, L. P.; SCAPIM, C. A.; MANDARINO, J. M. G.; BAZO, G. L.; CABRAL, Y. C. F. The objective in this research was to evaluate the isoflavone content and the physiological quality of seed from conventional and transgenic soybean cultivars before and after 180 days of storage. Twe... ... |
Autoria: MARCELINO, F. C.; GUIMARÃES, M. F. M.; BARROS, E. G. The increasing presence of products derived from genetically modified (GM) plants in human and animal diets has led to the development of detection methods to distinguish biotechnology-derived foods f... ... |
Autoria: BORTOLOTTO, O. C.; BUENO, A. F.; BRAGA, K.; BARBOSA, G. C; SANZOVO, A. ABSTRACT: This study aimed to evaluate the larval biology of Heliothis virescens in soybean MON 87701 x MON 89788 and its isogenic non-Bt. In general, the impact of soybean MON 87701 x MON 89788 on H.... ... |
Autoria: BABUJIA, L. C.; SILVA, A. P.; BIONDO, P. B. F.; GARCIA, J. C.; MANDARINO, J. M. G.; VISENTAINER, J. V. ABSTRACT: Glyphosate-tolerant (Roundup Ready®, RR) soybean is the most widely cultivated genetically modified crop in the world. The aim of this study was to evaluate, in a long-term field experiment,... ... |
Autoria: MARCELINO-GUIMARÃES, F. C.; GUIMARÃES, M. F. M.; DE-BARROS, E. G. ABSTRACT: The increasing presence of products derived from genetically modified (GM) plants in human and animal diets has led to the development of detection methods to distinguish biotechnology-deriv... ... |
Autoria: MONTEIRO, R. C.; FRANCHINI, J. C.; BODDEY, R. M.; JANTALIA, C. P.; URQUIAGA, S.; ALVES, B. J. R.
|
Autoria: CAIRES, A. R. L.; TEIXEIRA, M. do R. de O.; SUAREZ, Y. R.; ANDRADE, L. H. C.; LIMA, S. M.
|
Autoria: COUTINHO, I. D.; FACCHINATO, W. M.; MERTZ-HENNING, L. M.; VIANA, A. J. C.; MARIN, S. R. R.; SANTAGNELI, S. H.; NEPOMUCENO, A. L.; COLNAGO, L. A. the insertion of the activated form of the AtAREB1 gene in the soybean cultivar BR16, which is sensitive to water deficit, improved the drought response of the genetically modified plants. Thus, in th... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.