Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: FERREIRA, I. J. S.; TURCO, S. H. N.; SILVA, R. T.; FREITAS, S. T. de; COSTA, D. dos S. This study aimed to verify the impact of commercial fast-cooling programs on physicochemical quality of ?Rosa? mangoes. The study was carried out in a mango packing house in the São Francisco Valley r... ... |
Autoria: FERREIRA, I. J. S.; TURCO, S. H. N.; SILVA, R. T.; FREITAS, S. T. de; COSTA, D. dos S. Mango quality is affected by thermal storage conditions. Therefore, it is important to use cooling techniques and their monitoring to maintain desirable properties in the fruit. The objective of this... ... |
Autoria: COELHO, S. V. B.; ROSA, S. D. V. F. da; FANTAZZINI, T. B.; BAUTE, J. L.; SILVA, L. C. Coffee is one of the main agricultural commodities in the country, and it is important to conservation of plant material for breeding programs. Cryopreservation is a promising alternative for preservi... ... |
|
Autoria: BANDEIRA, A. M. P.; MATOS, J. E.; MARIA, A. N.; CARNEIRO, P. C. F.; PURDY, P. H.; AZEVEDO, H. C. The physical and chemical characteristics of gelatin have been used to justify its inclusion in extenders to preserve the sperm quality and improve results of cervical artificial insemination with coo... ... |
Autoria: FONSECA, J. F. da; BATISTA, R. I. T. P.; SOUZA-FABJAN, J. M. G.; OLIVEIRA, M. E. F.; BRANDÃO, F. Z.; VIANA, J. H. M. Abstract: The efficiency of an alternative freezing protocol for goat embryos of different morphology and quality was tested. Fifty-eight embryos on Day 6-7 stage were transferred as fresh or after fr... ... |
Autoria: FERREIRA, F. C.; VRIES, A. D.; DAHL, G. E.; GENNARI, R.
|
Autoria: ARAUJO, J. M.; OLIVEIRA, R. A.; CUMPA, H. C. B.; MARTINS, C. F. Viable somatic cell storage in cryogenic tanks is an essential step on bovine cloning achievement through nuclear transfer (NT). Cattle with high genetic potential have died suddenly without having th... ... |
Autoria: SOUZA, E. L. de; SOUZA, A. L. K. de; TIECHER, A.; GIRARDI, C. L.; NORA, L.; SILVA, J. A. da; ARGENTA, L. C.; ROMBALDI, C. V. One of the major causes of ?Fuyu? persimmon loss after cold storage (CS) is the breakdown of its flesh, which results in the production of a translucent fruit (a water-soaked fruit). It is believed th... ... |
Autoria: ANGELO, I. D. V.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; ROSA, P. P.; HEISLER, G.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.