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Autoria: PEREIRA, R. B.; AMARO, G. B.; RIBEIRO, M. C. V.; PINHEIRO, J. B. O objetivo deste trabalho foi avaliar a reação de cultivares de batata-doce lançadas pela Embrapa e de acessos do BAG mantido na Embrapa Hortaliças ao mal-do-pé em casa de vegetação. |
Autoria: MELO, R. A. de C. e; AMARO, G. B.; SILVA, G. O. da; SANTOS, F. H. C. dos; VENDRAME, L. P. de C. The understanding of the adaptation of sweet potato genotypes to environments and the efficiency of its production process in diverse growing systems are essential for best performance genotypes to be... ... |
Autoria: MELLO, A. F. S.; SILVA, G. O. da; NUNES, M. U. C.; CELESTINO FILHO, P.; SILVA, W. B.; MOITA, A. W.; CARVALHO, J. L. V. de; NUTTI, M. R. The average yield of sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.) in Brazil is below the crop potential, and appropriate cultural practices and more productive cultivars are needed to improve crop yield.... ... |
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Autoria: PILON, L.; GUEDES, J. S.; BITENCOURT, B. S.; MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B. Eight new genotypes of sweetpotato produced by Embrapa Hortaliças (orange-fleshed: MD09026-OF and MD09024-OF; cream-fleshed: MD09011-CF, MD09004-CF, MD10039-CF, and MD10004-CF; yellow-fleshed: MD09017... ... |
Autoria: SILVA, G. O. da; MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; MELLO, A. F. S.; BORTOLETTO, A. C.; FELDBERG, N. P.; CARVALHO, A. D. F. de; AMARO, G. B. The average yield and quality of sweetpotato in Brazil are below the crop potential due to several traits that can be improved by plant breeding. This study aimed to evaluate the performance of sweet... ... |
Autoria: FEITOSA, H. de; JUNQUEIRA, R. M.; GUERRA, J. G. M.; RESENDE, F. V. No Estado do Rio de Janeiro há uma carência de informações sobre a cultura do alho mesmo apresentando altitudes que podem favorecer um bom desempenho para a cultura do alho. Assim, foi conduzido exper... ... |
Autoria: FERREIRA, J. C.; VENDRAME, L. P. de C.; RESENDE, G. M. de; AMARO, G. B.; SILVA, G. O. da; MELO, R. A. de C. e Considerando-se a vasta diversidade de cores das raízes de batata-doce, os genótipos de polpa roxa têm se destacado em função do seu conteúdo de antocianinas, fotoquímicos com ação antioxidante. Para... ... |
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Autoria: AMARO, G. B.; CARMONA, P. A. O.; FERNANDES, F. R.; PEIXOTO, J. R.; NÓBREGA, D. da S. O presente trabalho teve como objetivo avaliar o desempenho agronômico de seis cultivares e três variedades de batata-doce nas condições edafoclimáticas no Recanto das Emas, DF. |
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