Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: LOBO, R. N. B.; SANTOS, L. H. dos; FACO, O.; LOBO, A. M. B. O. Abstract: This work aimed to evaluate the genetic and economic gains for two selection schemes for dairy goats in Brazil. Analyses were performed by ZPLAN software. The traditional scheme had no econo... ... |
Autoria: SOUZA, G. N. de; BRITO, J. R. F.; BRITO, M. A. V. P. e; LANGE, C. C.; FARIA, C. G. de; MORAES, L. C. D. de; FONSECA, R. G.; SILVA, Y. de A. The milk composition and somatic cell count (SCC) are requirements for assessment milk quality and mastitis in goat herds. Studies conducted with dairy goat herds indicated that the milk composition d... ... |
Autoria: LOPES, F. B.; SILVA, M. C.; PAIVA, S. R.; FACO, O.; MCMANUS, C. M. P.
|
Autoria: GUIMARÃES, V. P.; HOLANDA JÚNIOR, E. V.; OLIVEIRA, E. L de; ALBUQUERQUE, F. H. M. A. R. de A dairy goat model was built to study the impacts of puberty and lactation order in a herd over time. A system dynamics approach was used to develop the feedback structure of the model, which was prog... ... |
Autoria: OLIVEIRA, L. S.; FELISBERTO, N. R. de O.; NOGUEIRA, D. M.; SILVA, A. F.; BIAGIOLI, B.; GONZALEZ-ESQUIVEL, C. E.; TEIXEIRA, I. A. M. de A. Abstract: Socio-productive initiatives that culminated with the advent of the Food Acquisition Program in the Milk modality (PAA Milk) in 2003 boosted the development of Local Productive Arrangements... ... |
Autoria: GUIMARÃES, V. P.; TEDESCHI, L. O.; RODRIGUES, M. T. The understanding of a dairy goat production system is crucial to establish a more competitive activity. Therefore, a simulation model was built to evaluate the dynamics of dairy goat herd under diffe... ... |
Autoria: FACO, O.; LOBO, R. N. B.; GUIMARÃES, M. P. S. L. M. P.; GUIMARÃES, M. P. S. L. M. P.; FONSECA, J. F. da; SANTOS, T. N. M.; SILVA, M. A. A.; VILLELA, L. C. V.
|
Autoria: PEREIRA, A. M. de S.; SILVA, G. dos S.; ALMEIDA, R. D.; SALLES, H. O.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Sazetak: The effects of Lactobacillus casei BGP93 used as adjunct culture on the physicochemical, textural and sensory characteristics of a dairy beverage processed with goat Coalho cheese whey powder... ... |
Autoria: BENEVIDES, S. D.; LAGUNA, L. E.; EGITO, A. S. do; SOUZA, V. de; QUEIROGA, L. C. R. E.; LIMA, A. S.; PEREIRA, R. Â. G.; ARES, G.; SANTOS, K. M. O. dos; DELIZA, R.
|
Autoria: SILVA, J. B. da; FAGUNDES, G. M.; SOARES, J. P. G.; FONSECA, A. H. O objetivo do artigo foi mensurar os fatores de risco referentes ao manejo sanitário e a produção entre cabras leiteiras sob sistema orgânico e convencional. Dois grupos experimentais (orgânico e conv... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.