Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GAVA, C. A. T.; ARAÚJO, C.; CASTRO, A. P. C. de Consumers concerns about food safety led to great restrictions for postharvest application of fungicides, especially for fruits and vegetables. So, it is very important to develop alternative strategi... ... |
Autoria: GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; GONÇALVES, J. S.; ARAÚJO, L. F. C.; PAZ, C. D. da Post-harvest mango decay is caused by multiple pathogens in tropical conditions but concerns regarding the risk of food contamination by fungicides established biocontrol as a promising alternative. H... ... |
Autoria: PAULA, D. P.; LINARD, B.; ANDOW, D. A.; SUJII, E. R.; PIRES, C. S. S.; VOGLER, A. P. DNA methods are useful to identify ingested prey items from the gut of predators, but reliable detection is hampered by low amounts of degraded DNA. PCR-based methods can retrieve minute amounts of st... ... |
Autoria: CASTRO, A. P. C.; TAVARES, P. F. de S.; ARAÚJO, C. P.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Botryosphaeriacean fungi usually cause mango rot in the tropics. They cause quiescent infections, and symptoms are detectable only in advanced stages of fruit ripening, imposing that control strategie... ... |
Autoria: ANDRADE, F. D. de; MARCHI NETTO, A.; COLNAGO, L. A.
|
Autoria: GAVA, C. A. T.; ALVES, I. L. S.; DUARTE, N. C. This work evaluated the application of a commercial formulation of B. subtilis QST 713 (Serenade®, Bayer AgroSciences) at different times in the development of mango fruits for the control of postharv... ... |
Autoria: AMARANTE, C. V. T. do; SILVEIRA, J. P. G.; STEFFENS, C. A.; FREITAS, S. T. de; MITCHAM, E. J.; MIQUELOTO, A. Calcium (Ca) deficiency disorders in apple fruit have been associated with high gibberellins (GAs) activity in the tree. This study was carried out to assess the effects of treatments of ?Braeburn? ap... ... |
Autoria: MIRANDA, M.; SUN, X.; MARÍN, A.; SANTOS L. C. dos; PLOTTO, A.; BAI, J.; ASSIS, O. B. G. de; FERREIRA, M. D.; BALDWIN, E. Carnauba wax nano and micro-sized emulsions and hydroxypropyl methylcellulose coatings, alone or combined with ginger essential oils (GEO) were applied on papayas and evaluated under several storage c... ... |
Autoria: MIRANDA, M.; SUN, X.; ASSIS, O. B. G. de; FERENCE, C.; FERREIRA, M. D.; BALDWIN, E. A. ABSTRACT: Essential oils and plant extracts can be safe alternatives for reducing post-harvest decay in foods compared to synthetic preservatives. Ginger oil (GO) and ethanolic extracts (GE) has been... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.