Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SANTOS, D. M.; CHAGAS, P. A. M.; LEITE, I. S.; INADA, N. M.; ANNUNZIO, S. R.; FONTANA, C. R.; CAMPANA-FILHO, S. P.; CORREA, D. S.
|
|
Autoria: MATTOS, B. D.; TARDY, B. L.; PEZHMAN, M.; KÄMÄRÄINEN, T.; LINDER, M.; SCHREINER, W. H.; MAGALHAES, W. L. E.; ROJAS, O. J. Biocides are essential for crop protection, packaging and several other biosystem applications. Therein, properties such as tailored and controlled release are paramount in the development of sustaina... ... |
Autoria: MUNK, M.; LADEIRA, L. O.; CARVALHO, B. C. de; CAMARGO, L. S. de A.; RAPOSO, N. R. B.; SERAPIÁO, R. V.; QUINTAO, C. C. R.; SILVA, S. R.; SOARES, J. S.; JORIO, A.; BRANDAO, H. de M. The pellucid zone (PZ) is a protective embryonic cells barrier against chemical, physical or biological substances. This put, usual transfection methods are not efficient for mammal oocytes and embryo... ... |
Autoria: SILVA, D. S.; ALMEIDA, A.; PREZOTTI, F. G.; FACCHINATTO, W. M.; COLNAGO, L. A.; CAMPANA-FILHO, S. P.; SARMENTO, B.
|
Autoria: GURGEL, A. L. C.; DIFANTE, G. dos S.; MONTAGNER, D. B.; ARAUJO, A. R. de; DIAS, A. M.; SANTANA, J. C. S.; RODRIGUES, J. G.; PEREIRA, M. de G. It is estimated that approximately 47% of the world?s ruminant meat and milk is produced in tropical and subtropical regions, with pasture comprising the main food base of these animals. Nitrogen fert... ... |
Autoria: AZEVEDO, R.; LOPES, J. L.; SOUZA, M. M. de; QUIRINO, B. F.; JUNGMANN, L.; MARINS, L. F. Background: The production of glucose from cellulose requires cellulases, which are obtained from decomposing microorganisms such as fungi and bacteria. Among the cellulases, β-glucosidases conve... ... |
Autoria: LOPES, P. D.; OKINO, C. H.; FERNANDO, F. S.; PAVANI, C.; MARIGUELA, V. C.; MONTASSIER, M. DE F. S.; MONTASSIER, H. J. Efficient vaccines are the main strategy to control the avian coronavirus (AvCoV), although several drawbacks related to traditional attenuated and inactivated vaccines have been reported. These count... ... |
Autoria: FONSECA, F. M. da; BRENTANO, L.; BARON, L. F.; SILVA, L. P. da; SANTOS, M. S. C. dos; BASTOS, A. P. A.
|
Autoria: BASSO, M. F.; ARRAES, F. B. M.; GROSSI-DE-SA, M.; MOREIRA, V. J. V.; ALVES-FERREIRA, M.; GROSSI-DE-SA, M. F.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.