Busca de Publicações
Filtrar por:
|
Autoria: MARTINELI, M.; ALVES, A. A. R.; REZENDE, C. M.; FONSECA, M. J. O.
|
Autoria: MARQUES, J. M.; SILVA, L. R.; CUNHA JUNIOR, P. C. da; SILVA, M. T. de C.; BARBOSA, M. I. M. J.; MORAIS, L. A. S. de Fruit of great commercial expression, the persimmon fruits (Diospyros kaki L.) has been cultivated worldwide on a large scale. Numerous research has been conducted with the fruit to identify compounds... ... |
Autoria: SILVA, V. C. P. da; MALAUSA, T.; GERMAIN, J-F.; BOTTON, M.; KAYDAN, M. B. Temperate fruit production is an important economic activity in Southern Brazil. In this region, persimmon Diospyros kaki L. (Ebenaceae) is grown in small farms for domestic consumption and internal m... ... |
Autoria: FREITAS, D. de G. C.; NEVES, A. C. V.; SOARES, A. G.; SOUZA, A. L. de; BARBOZA, H. T. G.
|
Autoria: NEVES JUNIOR, A. C. V.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; BARREIRA, F. R.; MIRANDA, A. F. M.; CONEGLIAN, R. C. C.; FONSECA, M. J. O.
|
Autoria: NEVES JUNIOR, A. C. V.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; ALENCAR, C. A.; FONSECA, M. J. O.; CONEGLIAN, R. C. C.
|
Autoria: AMORIM, C.; ANTONIOLLI, L. R.; ORSI, B.; KLUGE, R. A. Persimmon fruits accumulate proanthocyanidins during development. Proanthocyanidins form insoluble complexes with saliva proteins, which promote a sensation of dryness in the mouth called astringency.... ... |
Autoria: LOPES, P. R. C.; ASSIS, J. S. de; BASTOS, D. C. With the objective of making available new alternatives crop available to fruit growers of the irrigated areas of the Brazilian semi-arid region, a collection of 13 persimmon varieties was established... ... |
Autoria: SOUZA, E. L. de; SOUZA, A. L. K. de; TIECHER, A.; GIRARDI, C. L.; NORA, L.; SILVA, J. A. da; ARGENTA, L. C.; ROMBALDI, C. V. One of the major causes of ?Fuyu? persimmon loss after cold storage (CS) is the breakdown of its flesh, which results in the production of a translucent fruit (a water-soaked fruit). It is believed th... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.