Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CARVALHO, B. L.; RAMALHO, M. A. P.; VIEIRA JÚNIOR, I. C.; ABREU, A. de F. B. The methodology available for evaluating the cooking quality of dry beans is impractical for assessing a large number of progenies. The aims of this study were to propose a new strategy for evaluating... ... |
Autoria: PAULA, S. R. R. de; RAMALHO, M. A. P.; ABREU, Â. de F. B. This experiment was carried out aiming to check the contribution of the integument characteristics and or cotyledons on the cooking ability of beans. |
Autoria: SANTOS, H. M.; MARCANO DE HIGUERA, J.; NOGUEIRA, A. R. de A. A novel insight into the nutritional changes of Tilapia fillets due to heat treatments was provided by evaluating the influence of baking and air-frying on the total mass fraction and bioaccessibility... ... |
Autoria: SIQUEIRA, B.; PEREIRA, W. J.; BATISTA, K. A.; OOMAH, B. D.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z. New carioca bean cultivars are being introduced into the market necessitating their evaluation under trade conditions, which often require storage under ambient conditions. We therefore evaluated the... ... |
Autoria: PEREIRA, H. S.; ALVARES, R. C.; MELO, L. C.; COSTA, A. F. da; CARVALHO, H. W. L. de The objectives of this work were to study the genetic variability and the interaction between genotypes and environments for cooking time and protein content of bean grains as well as to identify elit... ... |
Autoria: COSTA, N. de L.; MORAES, A. de; MONTEITO, A. L. G.; MOTTA, A. C. V.; OLIVEIRA, R. A. de; RODRIGUES, A. N. A.
|
Autoria: COSTA, N. de L.; PAULINO, V. T.; MAGALHÃES, J. A.; NASCIMENTO, L. E. da S.; RODRIGUES, M. J. A.
|
Autoria: BONIN, M. de N.; SILVA, S. da L. e; GOMES, R. da C.; MENEZES, G. R. de O.; SURITA, L. M. A.; FAVERO, R.; FERRAZ, A. L. J.; FEIJO, G. L. D. The Vis-NIRS is a non-destructive, simple, rapid, and safe method for evaluating meat quality. Studies using VIS/NIRS to predict the meat quality are based mainly in information collected on longissim... ... |
Autoria: BOLSON, D. C.; PEREIRA, D. H.; PINA, D. S.; SCHROEDER, A. C.; BOURSCHEIDT, M. L. B.; SILVA, N. M. F.; PEDREIRA, B. C. e; JESUS, A. M. Forage production seasonality is one of the serious obstacles in the Brazilian livestock, which causes fluctuations in the animal production. The cultivation of forage for cutting, grass stocking pile... ... |
Autoria: ABANTO-RODRIGUEZ, C.; CHAGAS, E. A.; SIQUEIRA, R. H. da S.; ARAÚJO, W. F.; ZBOROWSKI, L. G. C.; SOUZA, C. C. P.; SAKAZAKI, R. T.; MONTEIRO NETO, J. L. L.; SÁNCHEZ-CHOY, J.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.