Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: ABDALLA FILHO, A. L.; SAKITA, G. Z.; SILVA, T. P. D.; DINESHKUMAR, D.; FARIA, L. A.; IEDA, E. H.; GHINI, R.; ABDALLA, A. L.; PICCOLO, M. C.
|
Autoria: GÓRIA, M. M.; GHINI, R.; BETTIOL, W. Abstract: The predicted atmospheric carbon dioxide concentration?s increases are likely to alter plant-pathogen interactions. To assess the effects on rice blast, during three years (2007, 2008 and 20... ... |
Autoria: BATISTA, E. R.; CENTENO, D. C.; RAKOCEVIC, M. Effects of drought, elevated air CO2 and temperature can change the quality of food. Arabic coffee is characterized by biannual phenological cycle constituted by six stages: vegetative that occurs und... ... |
Forage quality and methane production of the grazing portion of grass produced under elevated [CO2]. Autoria: ABDALLA, A. L.; GHINI, R.; NATEL, A. S.; ABDALLA FILHO, A. L.; LOUVANDINI, H.; PICCOLO, M. C. The potential changes in nutritional quality of forages for livestock production under climate changes scenario are still scarce, despite recent works have shown that the elevated [CO2] increased biom... ... |
Autoria: SANTOS, J. de O.; ANGELOTTI, F.; COSTA-LIMA, T. C. da Abstract: An increase in the carbon dioxide concentration (CO2) in the atmosphere has occurred in recent years, influencing the different biological aspects of herbivorous insects. The present study a... ... |
Autoria: MALAGODI-BRAGA, K. S.; MAIA, A. de H. N.; BATISTA, E. R.; RAKOCEVIC, M. The increase in atmospheric carbon dioxide concentration [CO2] results in higher photosynthesis and growth of the upper layer structures in coffee trees. It was hypothesized that coffee trees would in... ... |
Autoria: REZENDE, L. F. C.; ARENQUE, B. C.; AIDAR, S. de T.; MOURA, M. S. B. de; RANDOW, C. V.; TOURIGNY, E.; MENEZES, R. S. C.; OMETTO, J. P. H. B. Dynamic global vegetation models (DGVMs) simulate surface processes such as the transfer of energy, water, CO2, and momentum between the terrestrial surface and the atmosphere, biogeochemical cycles,... ... |
|
Autoria: BASTIANI, M. O.; LAMEGO, F. P.; BENEDETTI, L.; CARATTI, F. C.; SOUZA, G. M.; ROMA-BURGOS, N. Resumo. |
Autoria: RAKOCEVIC, M.; ALVIM, C. A.; CORREIA, L. E.; FILIZOLA, H. F.; MANZATTO, C. V.; BATISTA, E. R.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.