Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: LOURENÇO, I. P.; NUNES, A. C.; GOMES FILHO, A. A. H.; CORRÊA, M. C. de M.; ARAGAO, F. A. S. de
|
Autoria: ANDRADE, W. R.; PERNA JUNIOR, F.; BERTOLONI, A. V.; LELIS, A. L. J.; TRETTEL, M.; OLIVEIRA, P. P. A.; RODRIGUES, P. H. M. Rumen fermentation it is one of the contributors to the greenhouse gases emission (GHG) that causes global warming, and due to that reason livestock production is scrutinized and questioned all around... ... |
Autoria: GAROFALO, D. F. T.; KONDO, V. Y.; VICENTE, L. E.; SILVA, M. G. da; KOGA-VICENTE, A.; RAMOS, N. P.; PACKER, A. P. Abstract: In Brazil, burning of residues as an agricultural practice occurs mainly in sugarcane cultivation, which accounts for about 98% of greenhouse gas emissions resulting from the burning of agri... ... |
Autoria: SILVA, D. C. da; FALAVIGNA, V. da S.; FASOLI, M.; BUFFON, V.; PORTO, D. D.; PAPPAS JÚNIOR, G. J.; PEZZOTTI, M.; PASQUALI, G.; REVERS, L. F. The Dof (DNA-binding with one finger) protein family spans a group of plant transcription factors involved in the regulation of several functions, such as plant responses to stress, hormones and light... ... |
Autoria: FONSECA, R. C. da; MATTOS, B. B.; TEIXEIRA, P. C.; CAMPOS, D. V. B. de; STRALIOTTO, R.; BENITES, V. de M.; DONAGEMMA, G. K. Based on the increasing trend in the consumption of granulated organic mineral fertilizers (OMF) in Brazil, it's concluded which the insertion of the product in the domestic market depends mainly on t... ... |
Autoria: SILVESTRE, T.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; RODRIGUES, P.
|
Autoria: LAGE, J. F.; SAN VITO, E.; CARVALHO, I. P. C.; SILVA, R. A.; RIBEIRO, A. F.; BERNDT, A.; FRIGUETTO, R. T. S.; REIS, R. A.; BERCHIELLI, T. T.
|
Autoria: OLIVEIRA, P. P. A.; BERNDT, A.; PEDROSO, A. de F.; ALVES, T. C.; LEMES, A. P.; OLIVEIRA, B. A.; PEZZOPANE, J. R. M.; RODRIGUES, P. H. M. Brazilian cattle production is mostly carried out in pastures, and the need to mitigate the livestock's greenhouse gas (GHG) emissions and its environmental footprint has become an important requireme... ... |
Autoria: CARDOSO, D. B.; ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, P. E. G.; GALLEP, C. M.; PADILHA, L.
|
Autoria: CHIRINDA, N.; ARENAS, L.; KATTO, M.; LOAIZA, S.; CORREA, F.; ISTHITANI, M.; LOBOGUERRERO, A. M.; MATÍNES-BORÓN, D.; GRATEROL, E.; JARAMILLO, S.; TORRES, C. F.; ARANGO, M.; GUSMÁN. M.; AVILA, I.; HUBE, S.; KURTZ, D. B.; ZORRILLA, G.; TERRA, J.; IRISARRI, P.; TARLERA, S.; LAHUE, G.; SCIVITTARO, W. B.; NOGUERA, A.; BAYER, C.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.