Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: HELAYEL, M. A.; CUNHA, N. C. da; MORON, S. E.; SILVA, P. C. A. R. da; UNHA, I. M. da; CHENARD, M. G.; CARVALHO, V. de A. N.; SOUZA, G. N. de; LOPES, S. de P. Changes in glycemic levels can negatively affect the body. Several techniques for the measurement of blood glucose have been described, but the enzymatic method is considered standard and more accurat... ... |
Autoria: FRESCHI, G. P. G.; NOGUEIRA, A. R. de A. Selenium is essential for the vital functions of the human and animal organism, such as growth, reproduction, prevention, and the protection of its muscular integrity. Although this dependence is well... ... |
Autoria: VIEIRA, E. C.; NOGUEIRA, A. R. de A. A flow injection spectrophotometric procedure with enzymatic hydrolysis was developed for determination of orthophosphate, phytate and total phosphorus in cereal samples. Phosphorus species were extra... ... |
Autoria: DEUS, K. E. de; LANNA, A. C.; ABREU, F. R. M.; SILVEIRA, R. D. D.; PEREIRA, W. J.; BRONDANI, C.; VIANELLO, R. P. Drought is a major cause of reduced yield in upland rice farming in many regions of the world and cause an increased production of reactive oxygen species (ROS), followed by activation of a complex an... ... |
Autoria: SOUZA, R. S. C. de; TONON, R. V.; STEPHAN, M. P.; SILVA, C. M.; PENTEADO, A. L.; CABRAL, L. M. C.; KUROZAWA, L. E. Resumo: O objetivo do trabalho foi avaliar as atividades antioxidante e antimicrobiana de hidrolisados proteicos de soro de leite obtidos por diferentes proteases (Alcalase e Flavourzyme) e sua mistur... ... |
Autoria: MELO, I. G.; COSTA, J. C.; REIS, D. P.; AGUIAR, F. M.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.; GONTIJO NETO, M. M.; BORGHI, E.; MARRIEL, I. E.
|
Autoria: RABELO, M. C.; HONORATO, T. L.; GONÇALVES, L. R. B.; PINTO, G. A. S.; RODRIGUES, S.
|
|
Autoria: SILVA, R. S. da; OLIVEIRA, F. K. de; OLIVEIRA, A. C. B. de; MERTZ-HENNING, L. M.; NEPOMUCENO, A. L.; AMARANTE, L. do
|
Autoria: SANTOS, J. V. DOS; BENTO, L. R.; BRESOLIN, J. D.; OLIVEIRA, P. P. A.; BERNARDI, A. C. de C.; PEZZOPANE, J. R. M.; MENDES, I. de C.; MARTIN NETO, L. The demand for food has intensified at the rate that the world population has grown, requiring production models capable of meeting world needs, through high productivity and conciliating with sustain... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.