Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: JESUS, J. L. de; VIANA, E. de S.; ALMEIDA, V. DE O.; SASAKI, F. F. C.; SANTOS, C. T.; BRANCO, A. ABSTRACT: Objective: The objective of this study was to evaluate whether extracts with different polarities, obtained from papaya (Carica papaya) leaves, have fungicide and/or fungitoxic action in the... ... |
Autoria: VILELA, A. F. L.; SILVA, J. da; OIANO NETO, J.; MORAES, V. R. de S.; CARDOSO, C. L.
|
Autoria: PETROLLI, T. G.; ALBINO, L. F. T.; ROSTAGNO, H. S.; GOMES, P. C.; TAVERNARI, F. de C.; BALBINO, E. M. The objective of this study was to evaluate the effect of feeding herbal extracts for broilers on performance and histology of the intestinal mucosa and its effects on the profiting from the metaboliz... ... |
Autoria: KATIKI, L. M.; FERREIRA, J. F. S.; ZAJAC, A. M.; MASLER, C.; LINDSAY, D. S.; CHAGAS, A. C. de S.; AMARANTE, A. F. T. The most challenging obstacles to testing products for their anthelmintic activity are: (1) establishing a suitable nematode in vitro assay that can evaluate potential product use against a parasitic... ... |
|
Autoria: CARVALHO, C. O.; CHAGAS, A. C. de S.; COTINGUIBA, F.; FURLAN, M.; BRITO, L. G.; CHAVES, F. C. M.; STEPHAN, M. P.; BIZZO, H. R.; AMARANTE, A. F. T. The indiscriminate use of anthelmintics has resulted in the establishment of parasite resistance. Thus, this study aimed to evaluate the in vitro antiparasitic effect of plant extracts on Haemonchus c... ... |
Autoria: MAY, A.; SILVA, E. H. F. M. da; VIEIRA JUNIOR, N. A.; VILELA, E. S. D.; SANTOS, M. de S.; COELHO, L. F.; PEDRINHO, A.; BATISTA, B. D.; VIANA, R. da S. Abstract: Microbial biodiversity of an environment can contribute to plant growth and increase crop yield. Plant extracts from soybean (Glycine max (L.) Merrill) were investigated on soybean plants gr... ... |
Autoria: NASCIMENTO, B.; BRAUNA, C.; FERREIRA, P.; MELO, L. A. M. P. de; FERREIRA, P.; ROCHA, T. L.
|
Autoria: MIRANDA, M.; SUN, X.; ASSIS, O. B. G. de; FERENCE, C.; FERREIRA, M. D.; BALDWIN, E. A. ABSTRACT: Essential oils and plant extracts can be safe alternatives for reducing post-harvest decay in foods compared to synthetic preservatives. Ginger oil (GO) and ethanolic extracts (GE) has been... ... |
Autoria: ALMEIDA, A. B. de; CORRÊA, I. P.; HELM, C. V.; ANDRADE, D.; NORONHA, B.; CASAPULA, I.; DALZOTO, P. R.; PIMENTEL, I. C.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.