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Autoria: SOUZA, S. F. de; ANDRADE, B. M. S.; SANTOS, C. M. C.; RANGEL, J. H. de A.; MORAIS, J. A. S.; SANTOS, G. R. A.; ALMEIDA, M. R. M. de In Brazil, the use of tropical forage legumes with high protein content have been a viable alternative to reduce costs of diets, however most livestock systems are susceptible to temperature rising an... ... |
Autoria: SOUZA, S. F. de; ANDRADE, B. M. S.; SANTOS, C. M. C.; RANGEL, J. H. de A.; Juciléia A; MORAIS, J. A. S.; SANTOS, G. R. A.; ALMEIDA, M. R. M. de Tropical forage legumes have high crude protein content and dry matter digestibility similar or better than tropical grasses, compared at the same stage of development and cultivation condition, howev... ... |
Autoria: FERNANDES, E. N.; NEVES, A. L. A.; PEREIRA, L. G. R.; SANTOS, R. D. dos; VERNEQUE, R. da S.; RANGEL, J. H. de A. In the Semiarid and Coastal Tablelands of Brazil´s Northeast, the incorporation of gliricídia (Gliricidia sepium) in silvopastoral systems works with a dual purpose: 1. Improving soil fertility and 2.... ... |
Autoria: BORGES, R. dos S.; MARTINS-DA-SILVA, R. C. V.; REIS, I. P. dos; RAIOL, H. J. Leguminosae ou Fabaceae é a terceira maior família dentre as angiospermas. Encontra-se representada por três subfamílias (Caesalpinioideae, Mimosoideae e Papilionoideae ou Faboideae), com 727 gêneros... ... |
Autoria: REIS, I. P. dos; MARTINS-DA-SILVA, R. C. V. A família Leguminosae está representada por três subfamílias (Mimosoideae, Caesalpinioideae e Faboideae ou Papilionoideae), 727 gêneros e 19.325 espécies. A subfamília Papilionoideae reúne 28 tribos,... ... |
Autoria: COSTA, C. C. da; MARTINS DA SILVA, R. C. V.; SANTO, J. U. M. dos Leguminosae se apresenta como a terceira maior família dentre as angiospermas depois de Compositae e Orchidaceae, está representada por três subfamílias (Mimosoideae, Caesalpinioideae e Faboideae ou P... ... |
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