Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MACIEL, I. C. de F.; ALVARENGA, R. C.; CAMPANHA, M. M.; GONTIJO NETO, M. M. Beef cattle is one of the main sources of GHG in the agricultural sector, however, it is possible to implement improvements in this segment to mitigate GHG emissions. Beef production in an integrated... ... |
Autoria: VINCENZI, R.; MEO FILHO, P.; FUENTES, B.; ANDRADE, L. L. de; SAKAMOTO, L. S.; MARCONDES, C. R.; MORELLI, M.; BERNDT, A.
|
Autoria: MUNIZ, E. N.; VASCONCELOS, A.; RANGEL, J. H. de A.; ALMEIDA, S. A.; SA, C. O. de; SA, J. L. de; AZEVEDO, H. C.; FREGADOLLI, F. L. O trabalho foi realizado no Campo Experimental Pedro Arle, município de Frei Paulo - SE com o objetivo de avaliar a substituição parcial da silagem de milho (SM) por palma forrageira (PM) na recria de... ... |
Autoria: GÓMEZ, J. F. M.; CÔNSOLO, N. R. B.; ANTONELO, D. S.; BELINE, M.; GAGAOUA, M.; HIGUERA-PADILLA, A.; COLNAGO, L. A.; GERRARD, D. E.; SILVA, S. L. The present study explored changes in the meat metabolome of animals subjected to Different finishing systems and growth rates. Thirty-six Angus × Nellore crossbred steers were used in a completely ra... ... |
Autoria: HENRIQUE, F. L.; FERREIRA, A. L.; MAHALEM, J. G.; BERNDT, A. This study aimed to calculate the Ym value (data review) more consistent with the reality of Brazilian livestock and compare it with the values estimated by the IPCC Guidelines for national greenhouse... ... |
Autoria: TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; BERNDT, A.; DIESEL, T.; SILVA, M. L. P. da; ALENCAR, M. M. de
|
Autoria: PALHARES, J. C. P.; MORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; MÉO FILHO, P. DE; HISATUGU, M. T. The objective of this study was to compare cattle drinking water consumption collected electronically with that of direct human observation using water metres and to analyse whether an automated syste... ... |
Autoria: CARVALHO, I. P. C.; FIORENTINI, G.; BERCHIELLI, T. T.; BERNDT, A.; FRIGHETTO, R. T. S.; CANESIN, R. C.; LAGE, J. F.
|
Autoria: WANDER, A. E.; BARROS, N. N. Introdução; Obtenção da tecnologia; Contextualização da tecnologia no agronegócio; Identificação dos impactos; Avaliação dos impactos econômicos; Avaliação dos impactos ambientais. |
Autoria: AZEVEDO, R.; LOPES, J. L.; SOUZA, M. M. de; QUIRINO, B. F.; JUNGMANN, L.; MARINS, L. F. Background: The production of glucose from cellulose requires cellulases, which are obtained from decomposing microorganisms such as fungi and bacteria. Among the cellulases, β-glucosidases conve... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.