Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SERRA, A. P.; MARCHETTI, M. E.; DUPAS, E.; CARDUCCI, C. E.; SILVA, E. F. da; PINHEIRO, E. R. The aim in developing this work was to summarize information about phosphorus (P) limitation and dynamic in tropical soils for forage grasses production. The major idea is direct information about lim... ... |
Autoria: RESENDE, R. M. S.; ASSIS, G. M. L. de; MONTAGNER, D. B.; FERREIRA, R. C. U. Forage peanut improvement for use in grass-legume mixtures is expected to have a great impact on the sustainability of Brazilian livestock production. Eighteen cloned Arachis spp. ecotypes were evalua... ... |
Autoria: ANDRADE, C. M. S. de; ASSIS, G. M. L. de; GONCALVES, R. C.; FERREIRA, A. S.; OLIVEIRA, Y. M. F. de Forage peanut (Arachis pintoi) is considered a legume ideotype for use in mixed pastures in humid tropical regions, but its adoption has been hindered by low availability and high prices of commercial... ... |
Autoria: ASSIS, G. M. L. de; SANTOS, C. F. dos Forage peanut (Arachis pintoi and Arachis repens) is cultivated in regions of the humid tropics, subject to four months of drought, when forage yield decreases. Field studies have shown that there is... ... |
Autoria: TESK, C. R. M.; PEDREIRA, B. C. e; PEREIRA, D. H.; PINA, D. dos S.; RAMOS, T. A.; MOMBACH, M. A. The main system for feeding cattle in Brazil is the forage-based. It happens due to low cost and high potential of forage production, which can be widely explored in a tropical climate country. Althou... ... |
Autoria: CÂNDIDO, M. J. D.; MARANHÃO, S. R.; ANGERER, J. P.; CAVALCANTE, A. C. R.; SILVA., V. J. da; SILVA, R. G. da Abstract: Livestock production in semi-arid areas has been unpredictable due to climate variability, mainly rainfall. This study aims to simulate rangeland production variability aff ected by rainfall... ... |
Autoria: MIQUELONI, D. P.; ASSIS, G. M. L. de; BEBER, P. M. The selection of superior genotypes considering several traits simultaneously allows the release of more adapted, productive, and nutritive cultivars. To select forage peanut genotypes for use as anim... ... |
Autoria: SERRA, A. P.; MARCHETTI, M. E.; DUPAS, E.; ENSINAS, S. C.; LOURENTE, E. R. P.; SILVA, E. F. da; ALMEIDA, R. G. de; CARDUCCI, C. E.; ALOVISI, A. M. T. There is a concern about the growing population and limitation in natural resources which are taking the population to direct its agricultural systems into a more productive and efficient activity, lo... ... |
Autoria: ANDRADE, C. M. S. de; FERREIRA, A. S.; ASSIS, G. M. L. de Brazil is the center of origin of forage peanut (Arachis pintoi), the most important forage legume for use in mixed pastures in equatorial climates. Its main attributes are the high forage quality, gr... ... |
Autoria: ASSIS, G. M. L. de; VALENTIM, J. F.; ANDRADE, C. M. S. de Forage peanut (Arachis pintoi) is a forage legume of relatively recent use in beef and dairy cattle feeding. Although it is native exclusively to Brazil, the first culti-var, Amarillo, was released in... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.