Search Publications
Filter by:
|
Author(s): AMBROSINI, D. P.; CARNEIRO, P. L. S.; BRACCINI NETO, J.; MALHADO, C. H. M.; MARTINS FILHO, R.; CARDOSO, F. F.
|
Author(s): PRAXEDES, V. A.; VERNEQUE, R. da S.; PEREIRA, M. C.; PIRES, M. de F. A.; MACHADO, M. A.; PEIXOTO, M. G. C. D.
|
Author(s): GAMA, M. A. S. da; RIBEIRO, C. G. S.; COELHO, R. J. C.; ALMEIDA, M. M.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; LOPES, F. C. F.
|
Author(s): SILVA, J. V. da; TIZIOTO, P. C.; NEUBERN, P. S. N. de; AFONSO, J.; DINIZ, W. J. da S.; LIMA, A. O. de; SOUZA, M. M. de; ROCHA, M. I. P.; BUSS, C. E.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A.
|
Author(s): GONDIM, F. A baixa maciez da carne zebuína restringe seu acesso a importantes mercados. Tal característica é atribuída a uma maior atividade muscular da calpastatina na carne de zebu do que na de gado taurino. E... ... |
Author(s): EVANGELISTA, A. F.; CAVALCANTE, D. H.; MALHADO, C. H. M.; CAMPELO, J. E. G.; CARVALHO, G. M. C.; BARROS JÚNIOR, C. P.; SOUSA JUNIOR, S. C. de O objetivo deste trabalho foi estimar os parâmetros genéticos para as características peso ao desmame (P205), ao ano (P365) e sobreano (P550) de bovinos Nelore Mocho, criados na região Norte do Brasil... ... |
Author(s): SOUZA, J. C.; SILVA, L. O. C. da; GONDO, A.; FREITAS, J. A.; MALHADO, C. H. M.; FERRAR FILHO, P. B.; SERENO, J. R. B.; LAMBERSON, W. R. Parâmetros e tendências genéticas para os pesos aos 120 (P120: n= 86 852), 205 (P205: n= 86 852), 365 (P365: n= 61 637) e 550 (P550: n= 36 187) dias de idade foram estimados para animais da raça Nelor... ... |
Author(s): PEIXOTO, M. G. C. D.; VERNEQUE, R. da S.; TEODORO, R. L.; PENNA, V. M.; MARTINEZ, M. L. Tendência das DEPs para produção de leite e respectivas confiabilidades de touros do núcleo MOET da raça guzerá foram comparados. Foram usados os dados de 4.898 lactações de 3.179 vacas puras e cruzad... ... |
Author(s): SOARES, B. B.; BRUNES, L. C.; BALDI, F. S.; CARMO, A. S. do; PEREIRA, L. S.; CARVALHO, R. A.; NARCISO, M. G.; AMORIM, S. T.; SAINZ, R. D.; MAGNABOSCO, C. de U. Growth and carcass traits are essential selection criteria for beef cattle breeding programs. However, it is necessary to combine these measurements with body composition traits to meet the demand of... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.