Search Publications
Filter by:
Author(s): CRUZ, G. M.; SILVA, A. G. da; LUZ, G. M.; NASCIMENTO, A. F. do Apesar de o setor agropecuário ser uma fonte importante de N2O, os seus sistemas de produção podem atuar também como mitigadores. Entre os diversos sistemas, objetivou-se avaliar as emissões de N2O do... ... |
Author(s): CRISPIM, F. C. F.; LINS, L. C. P.; SILVA, E. H. da; OLIVEIRA, L. A. de; FREITAS, F. C.; HIROSE, E.; MIRANDA, J. E. Este estudo teve como objetivo determinar a influencia na biologia de Heliothis virescens do consumo exclusivo de folhas e a capacidade de consumo foliar. |
Author(s): LEAL-COSTA, M. V.; ARAGAO, F. J. L.; REINERT, F.; TAVARES, E. S.
|
Author(s): ESTEVES, T. C. F.; MACHADO, A. F. de F.; FELBERG, I.; ANTONIASSI, R.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; CALADO, V. M. A.; PEREIRA, J. N.
|
Author(s): CHARLO, H. C. de O.; CASTOLDI, R.; VARGAS, P. F.; BRAZ, L. T.; MENDONÇA, J. L.
|
Author(s): OLIVEIRA, G. R. de; ANDRADE, C. de; BEZ, I. C. C.; MELO, A. D. B.; ALMEIDA, V. V.; MAGALHAES, W. L. E.; WEBER, S. H.; SOTOMAIOR, C. S.; LUCIANO, F. B.; COSTA, L. B. This study evaluated the inclusion of nanofibers from soybean hulls and pupunha peach palm heart sheaths in the diet of growing rabbits. Twenty-four New Zealand White rabbits (male and female) were al... ... |
|
Author(s): AKER, A. M.; FIORELLI-PEREIRA, E. C.; MARCOLAN, A. L.; PASSOS, A. M. A. dos Nesta pesquisa buscou-se avaliar os atributos agronômicos da cultura da soja implantada sob sistemas de sucessão de culturas e diferentes manejos de solo na região sudoeste da Amazônia. O experimento... ... |
Author(s): SILVA, A. C. da; DANIEL, V. de C.; MAGALHÃES, C. A. de S.; NASCIMENTO, A. F. do O N2O é formado em processos químicos naturais no solo, no qual as diferentes formas de N podem ser convertidas em gás por meio de reações do ciclo do nitrogênio (nitrificação e desnitrificação) (Butt... ... |
Author(s): SILVA. D. A. da; CARPENTIERI-PIPOLO, V.; BARRETO, T.; ABDELNOOR, R. V.; MARIN, S. R. R.; CARRAO-PANIZZI, M. C. Abstract: unitz trypsin inhibitor (KTI), which affects protein digestibility and lipoxygenase isozymes, responsible for the off-flavor associated with soy-based foods, are two undesirable factors pres... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.