Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SOARES, R. M.; GODOY, C. V.; SEIXAS, C. D. S.; COSTAMILAN, L. M.; MEYER, M. C.; HENNING, A. A.; ALMEIDA, A. M. R.; YORINORI, J. T.; FERREIRA, L. P.; DIAS, W. P. Diseases caused by fungi; Diseases caused by bacteria; Diseases caused by viruses; Diseases caused by nematodes; Soybean development stages |
|
Autoria: SILVA, M. dos S.; RODRIGUES, T. C.; AUD, F. F.; SEREJO, J. A. dos S.; AMORIM, E. P. Considering there is no illustrated scale of the principle anomalies observed for banana seeds, the objective of this guide is to cover in detail, for the first time, the categories to classify the mo... ... |
Autoria: SATHYAPALA, S.; MOORE, B.; ALLEN, E.; BOSU, P.; NOSEWORTHY, M.; BARBOSA, L. R.; SCHROEDER, T.; ZHAO, W. This guide, produced by an international group of scientists, phytosanitary authorities, forest experts and industry representatives and reviewed by more than 100 specialists from 46 countries, provid... ... |
Autoria: OCAMPOS, F. M. M.; SOUZA, A. J. B. de; RIBEIRO, G. H.; ALMEIDA, L. S.; CÔNSOLO, N. R. B.; COLNAGO, L. A. Metabolomics is one of the “omics” sciences that can reveal the metabolic phenotype of organisms. This capability makes it a valuable tool for plant investigation, as plants present a vast chemical di... ... |
Autoria: SILVA, C. M.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. This guide describes a standardized set of methodologies for evaluating techno-functional properties (emulsifying activity and emulsion stability, foaming capacity and foaming stability, water and oil... ... |
Autoria: ROCHA, M. de C.; DELIZA, R.; CORRÊA, F. M.; CARMO, M. G. F. do; ABBOUD, A. C. S. Agricultural studies focusing on the development and/or improvement of new varieties of fruits and vegetables usually prioritize the productivity, disease resistance, response to fertilization, and hi... ... |
Autoria: RAMIREZ-VILLEGAS, J.; HEINEMANN, A. B. Substantial evidence now exists suggesting that agricultural yields will have to increase significantly in order to meet food needs during the 21st century. One such way of increasing yields is to dev... ... |
|
Autoria: BARRIOS, E.; COUTINHO, H. L. da C.; MEDEIROS, C. A. B.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.