Search Publications
Filter by:
Author(s): MANSO, A. D.; BACELAR, C. G.; PORTOCARRERO, H.; ANDRADE, A. G. de O recente histórico de crises hídricas cada vez mais recorrentes, tem deixado o governo dos principais centros urbanos do país em alerta, uma vez que a escassez de água coloca em xeque a manutenção de... ... |
Author(s): ABANTO-RODRIGUEZ, C.; ARAÚJO, W. F.; CHAGAS, P. C.; SIQUEIRA, R. H. S.; CHAGAS, E. A.; PAULICHI, M. G.; LIMA, J. V. G.; SAKAZAKI, R. T.; MONTEIRO NETO, J. L. L.; VALERO, M. A. M.; PINHO, C. C. S; ALMEIDA, L. F. P. de Myrciaria dubia (Kunth) McVaugh is a fruit tree native to the Amazon with great potential due to its nutraceutical properties; thus, ex situ adaptation technologies should be developed. The objective... ... |
Author(s): ROSSI, L. M. B.; MORAIS, R. R. de; HIGA, R. C. V. A study was made about the relations between leaf temperature variation associated to water stress on the gas exchange of young tachi-branco plants (Sclerolobium paniculatum Vogel) plants, a fast grow... ... |
Author(s): MATOS, N. M. S. de; PEREIRA, F. A. C.; MENDES, A. N. G.; CARVALHO, M. A. de F.; RODRIGUES, G. C.; VEIGA, A. D.; MARRACCINI, P.; BARTHOLO, G. F. Objetivou-se com o presente estudo, analisar o comportamento estomático ao longo do dia de genótipos de Coffea canephora após o período de suspensão hídrica imposto no sistema de irrigação do Cerrado.... ... |
Author(s): PAIXÃO, F. J. R.; PEREIRA, J. R.; BEZERRA, J. R. C.; COSTA, T. L. Conduziu-se trabalho no Campo Experimental da Embrapa Algodão, no Município de Barbalha, CE, objetivando-se estudar o teor de umidade no ponto de murcha permanente de um neossolo flúvico, utilizando o... ... |
Author(s): REZENDE, M. K. A.; FLUMIGNAN, D. L.; FREITAS, P. S. L. de; ARAÚJO, A. L. F. de; SOUZA, C. H. M. de
|
Author(s): FERREIRA, E. P. B.; PARTELLI, F. L.; DIDONET, A. D.; MARRA, G. E. R.; BRAUN, H. Objetivou-se avaliar a taxa de crescimento vegetativo de plantas de Coffea arabica sob diferentes regimes hídricos, bem como relacioná-la com os fatores climáticos, tendo como base o crescimento sazon... ... |
Author(s): RIBEIRO, L. M.; CECCON, G.; MECHI, I. A.; SANTOS, A. L. F. dos; FACHINELLI, R.; MAKINO, P. A.
|
Author(s): BATISTOTE, R. R. K.; MEDEIROS, S. R. de; TORRES JUNIOR, R. A. de A.; GOMES, R. da C.; MARÇOLA, R. S.; ROCHA, D. T.; GOMES, F. J.; ALBERTINI, T. Z.
|
Author(s): GROMBONI, C. F.; CARAPELLI, R.; PEREIRA-FILHO, E. R.; NOGUEIRA, A. R. de A. Sucos de frutas são consumidos e apreciados em todo o mundo, não só pelo sabor, mas também porque são fontes de vitaminas e sais minerais. Os sais minerais presentes nos sucos são essenciais para a sa... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.