Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MORAES, R. M.; MELO, I. S. de; SUMYANTO, J.; CHANDRA, S.; JOSHI, V. Several unfruitful attempts to grow axenic shoot cultures of Smallanthus sonchifolius, also known as yacon, were made before healthy shoots grew in association with bacteria on half strength Murashigu... ... |
Autoria: OLIVEIRA, I. S.; RIBEIRO, S. C. A.; LOURENÇO, L. F.; CARVALHO, A. V.; ARAUJO, E. A. F. O objetivo deste foi otimizar o processo de extrusão de farinha mista de resíduos de indústria alimentícia, utilizando farinhas de resíduo de peixe, de casca de maracujá e grits de milho, que possuem... ... |
Autoria: BOMFIM, C. A.; VALE, H. M. M. do; LIMA, C. E. P.; SILVA, J. da; ZANDONADI, D. B.; FONTENELLE, M. R. Microbial formulations are routinely produced in several rural areas in Brazil. Its production is made using agricultural remnants, easily accessible products and soil microorganisms captured using co... ... |
|
Autoria: BACILIERI, F. S.; SOUZA, A. V. de; LUZ, J. M. Q.; OLIVEIRA, R. C. de; SILVA, H. F. de J.; REZENDE, R. A. L. S.; PASQUAL, M.; DÓRIA, J. The objective was to evaluate plant growth regulators and ethylene inhibitors on the development and leaf abscission of Schinopsis brasiliensis Engl. Zeatin (ZEA) was evaluated in concentrations combi... ... |
Autoria: CARVALHO, A. V.; VASCONCELOS, M. A. M. de; SILVA, P. A.; ASSIS, G. T.; ASCHERI, J. L. R. Conduziu-se este trabalho,com o objetivo de estudar as propriedades funcionais tecnológicas de extrusados de terceira geração obtidos de misturas de farinhas de pupunha (Bactris gasipaes Kunth.) e man... ... |
Autoria: MACIEL, A. L. de R.; RODRIGUES, F. A.; PASQUAL, M.; CARVALHO, C. H. S. de The study aims to compare the efficiency of previously used liquid media for coffee, evaluating NAA concentrations in liquid medium and proline in semi-solid medium in the regeneration of somatic embr... ... |
Autoria: DIAS, A. C. F.; COSTA, F. E. C.; ANDREOTE, F. D.; LACAVA, P. T.; TEIXEIRA, M. A.; ASSUMPÇÃO, L. C.; AZEVEDO, J. L.; ARAUJO, W. L.; MELO, I. S. de Twenty endophytic bacteria were isolated from the meristematic tissues of three varieties of strawberry cultivated in vitro, and further identified, by FAME profile, into the genera Bacillus and Sphin... ... |
Autoria: DIAS, A. C. F.; COSTA, F. E. C.; ANDREOTE, F. D.; LACAVA, P. T.; TEIXEIRA, M. A.; ASSUMPÇÃO, L. C.; AZEVEDO, J. L.; MELO, I. S. de Twenty endophytic bacteria were isolated from the meristematic tissues of three varieties of strawberry cultivated in vitro, and further identified, by FAME profile, into the genera Bacillus and Sphin... ... |
Autoria: GRUNENNVALDT, R. L.; DEGENHARDT-GOLDBACH, J.; TOMASI, J. de C.; SANTOS, G. D. dos; VICENTE, V. A.; DESCHAMPS, C. Endophytic microorganisms live inside healthy plants and their isolation and identification may favor biotechnological applications. We isolated endophytic bacteria from Ilex paraguariensis callus cul... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.