Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: SALLES FILHO, S.; AVILA, A. F. D.; ALONSO, J. E.; COLUGNATTI, F.

This article presents a methodological proposal and an empirical validation for the assessment of ST&I programs, particularly for choosing indicators and metrics from a multidimensional perspective. I... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: JESUS, K. R. E. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: GOMES, J. K. da S.; CUNHA, T. A. da; WADT, L. H. de O.; FIGUEIREDO, E. O.

This study aimed to assess the impact of logging operations for timber production on Amazon nut trees to evaluate the compatibility of logging management with the management of native nut stands in a... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: TONIETTO, J.; MORAES, O. L. L.; HASENACK, H.

The research, conducted in 2002, has aimed at estimating, a priori, how the mesoclimatic change, conditioned by the construction of 3 hydroelectric power plants, will affect the qualitative potential... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: FERREIRA, R. C.; ABI-SAAB, O. J. G.; SILVA, M. A. de A. e; SIBALDELLI, R. N. R.; FARIAS, J. R. B.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: VERÍSSIMO, C. M.; ALCANTARA, R. L.; ANDRADE LIMA, L. L. DE; PEREIRA, G. E.; MACIEL, M. I. S.

This study evaluated the correlation between the chemical composition of red wines and the sensory perception of the products. The visual, gustatory and flavour attributes of eight samples of tropical... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: SUJII, E. R.; TOGNI, P. H. B.; RIBEIRO, P. de A.; BERNARDES, T. de A.; MILANE, P. V. G. N.; PAULA, D. P.; PIRES, C. S. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: BARBARA, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, E. S.; CORREA, L. C.; ZINI, C. A.

The aim of this study was to understand the relationship among phenolic compounds profile of the wines and i) the ripening stage of grapes and ii) the maceration duration.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: RODRIGUES, G. S.; BUSCHINELLI, C. C. de A.; AVILA, A. F. D.

An environmental impact assessment system for agricultural R&D? has been implemented by the Brazilian Agricultural Research Agency (Embrapa) aiming at fulfilling the institutional mission statement of... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: JESUS, K. R. E. de; ASSIS, O. B. G. de; CASTRO, V. L. S. S. de; MASSINI, K. C.; BUENO, C. de C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.