Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CARVALHO, G. M. C.; ARAUJO NETO, R. B. de; RIBEIRO, J. L.; BARRETO, A. L. H.; FRANCO, L. J. D.; ALVES, A. A. Brazil's Northeast region accounts 9.7 million heads of sheep, which represents 54% of the national herd (IBGE, 2014). The State of Piauí the fifth place among Brazilian states with 1.3 million head.... ... |
Autoria: FERNANDES JÚNIOR, G. A.; LOBO, R. N. B.; MADRUGA, M. S.; LOBO, A. M. B. O.; VIEIRA, L. da S.; FACO, O. Abstract: The aim of this study was to compare four genetic groups of sheep on the carcass and meat quality traits. Thirty-three contemporary and unrelated male lambs, all of single birth were used in... ... |
Autoria: PEREIRA, M. M. A.; SMIDERLE, O. J.; CORDEIRO, A. C. C.; MEDEIROS, R. D. de; SOUZA, L. T.
|
Autoria: PEZZOPANE, C. de G.; SANTOS, P. M.; PEZZOPANE, J. R. M.; CRUZ, P. G. da; RESENDE, M. D. V. de
|
Autoria: PEZZOPANE, C. de G.; SANTOS, P. M.; PEZZOPANE, J. R. M.; CRUZ, P. G. da; RESENDE, M. D. V. de
|
Autoria: LEIVAS, J. F.; TEIXEIRA, A. H. DE C.; TAKEMURA, C. M.; GARCON, E. A. M. The western region of Bahia stands out for its large-scale agricultural activity, which uses advanced technology and produces high yields of soybeans, corn and cotton, making it the largest grain prod... ... |
Autoria: PARCHEN, H. A.; AUAD, A. M. In Brazil, the forage species Brachiaria spp., Pennisetum purpureum (Schumacher), and Cynodon dactylon (L.) (Poaceae) are important components in the feed that is used to rear animals for meat and mil... ... |
Autoria: MOREIRA, A.; FAGERIA, N. K.; SOUZA, G. B. de; FREITAS, A. R. de In animal production, grasses planted in the pasture lands have especial value to improve aggregate value of products. This paper evaluates the effects of applying cattle manure, reactive natural phos... ... |
Autoria: FURTADO, A. J.; PASQUINI NETO, R.; BONANI, W. L.; PEDROSO, A. de F.; ALVES, T. C.; RODRIGUES, P. H. M. Pastures are the basis of beef cattle production systems in Brazil, and pasture management is essential to improving stocking rates and optimizing animal production. |
Autoria: POMPEU, R. C. F. F.; MARANHÃO, S. R.; SOUZA, H. A. de; CÂNDIDO, M. J. D.; GUEDES, F. L.; ROGERIO, M. C. P.; LOPES, M. N.; ARAÚJO, R. A. de; FONTINELE, R. G.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.