Search Publications
Filter by:
Author(s): SCHMIDT, R.; DIAS, J. R. M.; WADT, P. G. S.; ESPINDULA, M. C.; COÊLHO, D. D. dos S.; DOMINGUES, C. G.; DUBBERSTEIN, D.; MASSOCATTO, E. O café canéfora (Coffea canephora) é a cultura perene mais difundida do estado. A implantação de lavouras clonais é uma das técnicas mais difundidas para se obter lavouras de alta produtividade; no en... ... |
Author(s): MATTOS, N. G.; CARNEIRO, W. W. de J.; CARNEIRO, F. de A.; ANDRADE, A. C. O café Conilon pertence à espécie Coffea canephora, uma planta diploide (2n = 2 × = 22), perene, alógama, com alta variabilidade genética. Por consequência, sua lavoura é proveniente de uma variedade... ... |
Author(s): SCHMIDT, R.; DIAS, J. R. M.; ESPINDULA, M. C.; WADT, P. G. S.; TRASPADINI, E. I. F.; SILVA, D. R. da; BENTO, G. F.; DUBBERSTEIN, D. A cafeicultura clonal tem como característica o aumento da produtividade, entretanto, práticas como o manejo de adubação devem ser eficazes para o sucesso da lavoura. A análise foliar e a interpretaçã... ... |
Author(s): RANGEL, J. H. de A.; MORAES, S. A.; SOUZA, S. F. de; AMARAL, A. J. do; PIMENTEL, J. C. M.; MUNIZ, E. N.
|
Author(s): SCIVITTARO, W. B.; PICOLOTO, R. S.; BRAUN, J. A. F.; PETRINI, J. A.
|
Author(s): FERREIRA, E. M.; ROMERO, L. C.; CUNHA, M. DE L. R. DE S. DA; MALAGO JUNIOR, W.; CAMARGO, C. H.; BARIONI JUNIOR, W.; ZAFALON, L. F. Background: Mastitis is one of the major diseases in dairy cattle, as it causes great economic losses to producers due to the reduction of milk production and changes in the quality of the product. Th... ... |
Author(s): CORDEIRO, E. R.; MORAES, L. A. C.; MOREIRA, A.; MORAES, V. H. de F. O trabalho teve por objetivos estimar os parâmetros genéticos de borracha durante seis anos de produção em análise conjunta de clones de copa de seringueira resistentes ao Microcyclus ulei nas condiçõ... ... |
Author(s): CARVALHO, C. H. S. de; PAIVA, A. C. S. R.; FERREIRA, I. B.; MATIELLO, J. B.; FERREIRA, S. R.; FAGUNDES, A. V.; BORATO, P. B.; SOUZA, D. S.; MARÇAL, G. A.; MARQUES, B. N. O desenvolvimento de cultivares de Coffea arabica L. é um processo bastante longo, normalmente demandando cerca de 30 anos de trabalho para a liberação comercial de uma nova cultivar. Uma forma de red... ... |
|
Author(s): BORGES, R. C. F.; MACEDO, M. A.; FONSECA, M. E. N.; MARTINS, I.; FERREIRA, M. A.; BOITEUX, L. S.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.