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Autoria: SASS, A. L.; BASSACO, M. V. M.; MOTTA, A. C. V.; MAEDA, S.; BARBOSA, J. Z.; BOGNOLA, I. A.; GOMES, J. B. V.; GOULARTE, G. D.; PRIOR, S. A. Os objetivos deste trabalho foram avaliar a influência de um composto (70% de lodo e 30% de cinza de caldeira) no desenvolvimento de árvores de Pinus taeda em locais de baixo crescimento no Brasil sub... ... |
Autoria: MILECH, C. G.; SCARIOTTO, S.; DINI, M.; HERTER, F. G.; RASEIRA, M. do C. B.
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Autoria: WINKLER, A. S.; SILVA, J. T. da; PARFITT, J. M. B.; TEIXEIRA-GANDRA, C. F. A.; CONCENCO, G.; TIMM, L. C.
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Autoria: COSTA, D. P. da; CASTILHO, C. de L.; SANTOS, U. R. A. dos; GEMAQUE, T. C.; DAMASCENO, L. F.; LIMA, J. de F.; MIRANDA FILHO, K. C. The color is an important factor to distinguish the commercialized Amazon river prawns. The accumulation of pigments in the body can vary according to the prawn?s diet. In this work, ethanolic extract... ... |
Autoria: GURGEL, A. L. C.; DIFANTE, G. dos S.; MONTAGNER, D. B.; ARAUJO, A. R. de; EUCLIDES, V. P. B.
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Autoria: MONTAGNER, D. B.; EUCLIDES, V. P. B.; BARBOSA, L. F.; ARAUJO, A. R. de; SOUSA, C. C. C. The mombaça grass (Panicum maximum cv. Mombaça) is the most tropical forage used in intensive production systems on Brazil. In these systems, the nitrogen doses use is a form of intensification but it... ... |
Autoria: JORDÃO, L. T.; MELO, C. V. C. B.; VERSARI, P. H. V.; CONEGLIAN, C. F.; RODRIGUERO, T. S.; CHAVES, D. P.; FIRMANO, R. F.; BARZAN, R. R.; MUNIZ, A. S.; OLIVEIRA JUNIOR, A.; CRUSCIOL, C. A. C.
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Autoria: FIUZA, A. U. R.; OLIVEIRA, L. A. de; SANTANA, H. M.; SANTOS, V. da S.; OLIVEIRA, E. J. de A cultura da mandioca é de grande relevância socioeconômica para o Brasil, apresentando as características de facilidade de cultivo e resistência a doenças e a variações climáticas. Com a raiz da mand... ... |
Autoria: SILVA JUNIOR, E. C.; WADT, L. H. de O.; SILVA, K. E. da; LIMA, R. M. B.; BATISTA, K. D.; GUEDES, M. C.; CARVALHO, G. S.; CARVALHO, T. S.; REIS, A. R.; LOPES, G.; GUILHERME, L. R. G. Brazil nut tree (Bertholletia excelsa) is native of the Amazon rainforest. Brazil nuts are consumed worldwide and are known as the richest food source of selenium (Se). Yet, the reasoning for such Se... ... |
Autoria: EUCLIDES, V. P. B.; NANTES, N. N.; MONTAGNER, D. B.; ARAUJO, A. R. de; BARBOSA, R. A.; ZIMMER, A. H.; VALLE, C. B. do The objective of this two-year study was to evaluate live weight gain per animal and per area and their relationships with the characteristics of BRS Ipyporã (Brachiaria ruziziensis × Brachiaria briza... ... |
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