Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, F. B. F.; SILVA, G. T. S. T. da; TORRES, J. A.; OLIVEIRA, C. R. de Tin oxide (SnO2) nanoparticles were synthesized by the co-precipitation method and mechanically modified by high-energy ball milling. The experimental results demonstrate that the collision with zirco... ... |
Autoria: OLIVEIRA, R. L. L. de; VASCONCELOS, S. S.; TEIXEIRA, W. G.; KATO, O. R.; CASTELLANI Soil penetration resistance penetration is property important to characterize the state of soil compaction in cultivated systems. Thus, this work aimed to evaluate the impacts of management and moistu... ... |
|
Autoria: SPERA, S. T.; MAGALHAES, C. A. de S.; FARIAS NETO, A. L. de; WOLF, G.; DORNELAS, K. C. The high values of SMRP indicate reduction of soil water infiltration and high levels of soil erosion. Integrated CLS include forest and pastures. The SMRP of soils managed with CLS can be affected by... ... |
Autoria: MESQUITA, R. G. A.; CÉSAR, A. A. S.; MENDES, R. F.; MENDES, L. M.; MARCONCINI, J. M.; GLENN, G.; TONOLI, G. H. D.
|
Autoria: DINIZ, G. de F. D.; PINHO, J. M. R.; SANTOS, F. C. dos; GOMES, E. A.; MARRIEL, I. E.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.
|
Autoria: ABREU, G. F.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; FANTAZZINI, T. B.; VILELA, A. L. Storage is important in the coffee post-harvest. Determining the maximum period that coffee can remain storaged is important aiming to reduce losses in quality and, consequently, allow the producer to... ... |
Autoria: CADEMARTORI, P. H. G. de; MATTOS, B. D.; LOURENÇON, T. V.; HARRES, A. N.; CAPOBIANCO, G.; MATOS, M. de; BOLZON DE MUNIZ, G. I.; MAGALHAES, W. L. E. Thermochemical conversion of lignocellulosic biomass via fast-pyrolysis technique has become an interesting alternative to produce valuable bio-based products, such as the bio-oil. This alternative, f... ... |
Autoria: BARRETO, A. G.; NOGUEIRA, R. I.; MATTOS, L. da S. de; GODOY, R. C. B. de; FREITAS, S. P. At present, there is quite limited market for pinhão products due to their low level of industrialization. This study aimed to evaluate the drying process of pinhão at 40 oC, 50 oC and 60 °C for essen... ... |
Autoria: VILELA, A. P.; SILVA, D. W.; MENDES, L. M.; MARTINS, M. A.; BRANDÃO, L. E. V. S.; MENDES, R. F.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.