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Autoria: CORREIA, V. T. V.; D'ANGELIS, D. F.; QUEIROZ, V. A. V.; RAMOS, A. L. C. C.; MACEDO, M. C.; AUGUSTI, R.; MELO, J. O. F.; FERREIRA, A. A.; LACERDA, I. C. A.; FANTE, C. A. This study aimed to evaluate the effect of gamma irradiation (GI) on the physicochemical, technological, antioxidant and microbiological characteristics of different whole sorghum flours (WSF), as wel... ... |
Autoria: RACHID, C. T. C. C.; PICCOLO, M. C.; LEITE, D. C. A.; BALIEIRO, F. de C.; COUTINHO, H. L. da C.; ELSAS, J. D. van; PEIXOTO, R. S.; ROSADO, A. S. Abstract Background: Sugarcane cultivation plays an important role in Brazilian economy, and it is expanding fast, mainly due to the increasing demand for ethanol production. In order to understand th... ... |
Autoria: SANTOS, F. C. dos; MELKANI, S.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.; BINI, D.; PAVULURI, K.; GATIBONI, L.; MAHMUD, A.; TORRES, M.; MCLAMORE, E.; BHADHA, J. H. The increasing demand for sustainable food production has driven a surge in the use and commercialization of biological inputs, including biofertilizers. In this context, biofertilizers ofer potential... ... |
Autoria: OSTERREICHER-CUNHA, P.; VARGAS JUNIOR, E. do A.; ANTUNES, F. dos S.; GUIMARÃES, J. R. D.; COUTINHO, H. L. da C. Despite the presence of relevant biomass in the subsurface, soil microbiology has traditionally focused on superficial soils, where plant roots grow and microorganisms thrive, because of the importanc... ... |
Autoria: CAROLLO, E. M.; SOUSA, M. R.; SANTOS FILHO, H. P. O Ministério da Agricultura Pecuária e Abastecimento no uso de suas atribuições, após ter conferido a laboratórios de ensaios o credenciamento para análises de amostras microbiológicas, tornou necessá... ... |
Autoria: SILVA, A. O. da; SILVA, C. J. da; MERCANTE, F. M.
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Autoria: PAREDES JÚNIOR, F. P.; PORTILHO, I. I. R.; WENDLAND, S. B.; MERCANTE, F. M.
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Autoria: BARBOSA, P. M. G.; COSTA, M. R.; MARTINS, N. M.; MERCANTE, F. M.
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Autoria: CORDEIRO, C. S.; CARDOSO, D. R.; CAVALLINI, D. C. U.; NASSU, R. T. Whey from bovine milk has mainly B-lactoglobulin (B-L) and α-lactoalbumin (α-L) proteins in its composition, being a food with elevated nutritional value. |
Autoria: FÁVARO, L. S.; PAULA-PETROLI, S.B.; ROMANIN, P.; RIBEIRO, R. A.; HUNGRIA, M.; OLIVEIRA JR, A. G; YAMAUCHI, L. M.; YAMDA-OGATTA, S.F.; CARRARA-MARRONI, F.E.
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