Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: PENIDO, A. C.; REIS, V. U. V.; REZENDE, E. M. de; ROCHA, D. K.; OLIVEIRA, J. A.; ROSA, S. D. V. F. da Coffee seeds are classified as intermediate because they have low tolerance to desiccation and low longevity. Consequently, moisture control and storage conditions are important factors in maintaining... ... |
|
Autoria: PINTO, G. S.; VENTURIERI, G. C.; VASCONCELOS, M. A. M. de; QUEIROZ, A. C. M. de
|
Autoria: GOMES, R. dos S.; ALMEIDA, J. C. de C.; CARNEIRO, J. da C.; AZEVEDO, F. H. V.; LISTA, F. N.; ELYAS, A. C. W.; OLIVEIRA, T. S. de The objective of this work was to evaluate the use of citrus pulp addition and wilting on fermentative characteristics, chemical composition as well as gas and effluent losses of elephant grass silage... ... |
Autoria: GUIMARÃES, C. M.; TORRE NETO, A.; STONE, L. F.; NARCISO, M. G.; PEREIRA, R. C.; LOPES JUNIOR, S. The best performance of upland rice in front of the water deficiency may be associated with several parameters. Among them, those associated with the plant's greater ability to uptake water in the dee... ... |
Autoria: SOLANDER, K. C.; NEWMAN, B. D.; ARAUJO, A. C. de; BARNARD, H. R.; BERRY, Z. C.; BONAL, D.; BRETFELD, M.; BURBAN, B.; CANDIDO, L. A.; CÉLLERI, R.; CHAMBERS, J. Q.; CHRISTOFFERSEN, B. O.; DETTO, M.; DORIGO, W. A.; EWERS, B. E.; FERREIRA, S. J. F.; KNOHL, A.; LEUNG, L. R.; McDOWELL, N. G.; MILLER, G. R.; MONTEIRO, M. T. F.; MOORE, G. W.; NEGRON-JUAREZ, R.; SALESKA, S. R.; STIEGLER, C.; TOMASELLA, J.; XU, C. The 2015–2016 El Niño event ranks as one of the most severe on record in terms of the magnitude and extent of sea surface temperature (SST) anomalies generated in the tropical Pacific Ocean. Correspon... ... |
Autoria: FOGACA, F. H. dos S.; TRINCA, L. A.; BOMBO, A. J.; SANT'ANA, L. S. The by-products generated from industrial filleting of tilapia surimi can be used for the manufacture of surimi. The surimi production uses large amounts of water, which generates a wastewater rich in... ... |
Autoria: CECCON, G.; CAPRISTO, D. P.; SANTOS, C. M. G. dos; MAGALHÃES, L. da S.
|
Autoria: PAIXÃO, F. J. R.; PEREIRA, J. R.; BEZERRA, J. R. C.; COSTA, T. L. Conduziu-se trabalho no Campo Experimental da Embrapa Algodão, no Município de Barbalha, CE, objetivando-se estudar o teor de umidade no ponto de murcha permanente de um neossolo flúvico, utilizando o... ... |
Autoria: BOTELHO, F. M.; HOSCHER, R. H.; HAUTH, M. R.; BOTELHO, S. de C. C. Objetivou-se, com o presente trabalho, ajustar diferentes modelos matemáticos aos dados experimentais da secagem de grãos de quatro variedades de soja, selecionando aquele que melhor descreve as curva... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.