Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: FERREIRA, W. P. M.; QUEIROZ, D. M.; SILVAC, S. A.; TOMAZ, R. S.; CORRÊA, P. C. Based upon qualitative parameters experiments, this study aims to investigate how the elements of the environment, where the coffee is produced, contribute to the final quality of the product. For the... ... |
Autoria: OLIVEIRA, E.; AQUINO, A. M. de; ASSIS, R. L. de; MELLO, J. C. C. B. S. de; MEZA, L. A. The mountainous regions of the state of Rio de Janeiro, due to the way they were colonized, their land structures, and their technical, cultural and climatic conditions, offer unique conditions, not o... ... |
Autoria: SANTOS, M. P. dos; MOTA, A. P. Z.; TOGAWA, R. C.; MARTINS, N. F.; NASCIMENTO, E. F. de M. B. do; LUCENA, V. S.; CASTELLANI, M. A.; FREIRE, E. V. S. A.; HILLIOU, F. The coffee leaf miner (Leucoptera coffeella) is one of the major pests of coffee crops in the neotropical regions, and causes major economic losses. Few molecular data are available to identify this p... ... |
Autoria: STARLING, L. C. T.; MARTINS, L. D.; RODRIGUES, W. N.; REINICKE, T. M.; AMARAL, J. F. T. do; TOMAZ, M. A.; ESPINDULA, M. C.
|
|
Autoria: COSTA, T. S.; MELO, J. A. T.; CARNEIRO, F. A.; VIEIRA, N. G.; RÊGO, E. C. S.; LIMA, E. A.; COTTA, M. G.; MARRACCINI, P.; ANDRADE, A. C.
|
Autoria: COTTA, M. G.; MARRACCINI, P.; REGO, E. C. S.; SIDIBE-BOCS, S.; CARNEIRO, F. A.; THIS, D.; ANDRADE, A. C.
|
Autoria: IVAMOTO, S. T.; CELEDÓN, J. M.; YUEN, M. M. S.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P.; BOHLMANN, J.
|
Autoria: VARGAS, E. A.; SILVA, F. B.; SANTOS, E. A.; SOUZA, S. M.; SOUZA, S. E.; CORRÊA, T. B. S.; FRANÇA, R. C. A.; AMORIM, S. S.; PFENNING, L. H.; BATISTA, L. R.; PEREIRA, R. T. G.; NOGUEIRA, M. D.; NACIF, A. P.; AFONSO JUNIOR, P. C. 762 coffee samples (1 kg) ? most of dried processed arabica coffee from several stages of pre and post harvest ? were collected from different regions of Brazil according to a sample history questionn... ... |
Autoria: RAMIRO, D. A.; TOMA-BRAGHINI, M.; PETITOT, A. -S.; MALUF, M. P.; FERNANDEZ, D. The most acknowledged method for coffee leaf-rust resistance evaluation uses leaf disks inoculated with Hemileia vastatrix and kept in moisture chambers. Besides an efficient control of inoculation co... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.