Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MAIA, M. C. C.; ARAÚJO, L. B. de; DIAS, C. T. dos S.; OLIVEIRA, L. C. de; VASCONCELOS, L. F. L.; CARVALHO JÚNIOR, J. E. V. de; SIMEÃO, M.; BASTOS, Y. G. M. Mango (Mangifera indica L.) trees stand out among the main fruit trees cultivated in Brazil. The mango rosa fruit is a very popular local variety (landrace), especially because of their superior techn... ... |
Autoria: QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D.
|
|
Autoria: FRANCO, O. L.; ANDRADE, A. E.; BARROS, E. V. S. A.; SA, M. F. G. de; CARNEIRO, R. M. D. G.; CARNEIRO, R.; EIRA, M. T. S. da; ROCHA, T. L.; REIS, A. M. dos Proteomic methods, such as bidimensional electrophoresis (2-DE) and mass spectrometry, have been extensively used for the study of protein differential expression in several plants including Arabidops... ... |
Autoria: SOUZA, G. de; NERY, L. H.; PARIS, E. C.; KLEIN-GUNNEWIEK, F.; GIRALDI, T. R. In this study, nanostructured ZnO films were synthesized by microwave hydrothermal method for application in photocatalysis. The synthesis was made starting a ethylene glycol and zinc acetate solution... ... |
Autoria: MARIN, F. R.; ANGELOCCI, L. R.; RIGHI, E. Z. Cermak et al. (1973) developed the first version of the heat balance method (HBM), which involves continuous application of heat in a stem segment and quantifying losses by axial and radial wood condu... ... |
Chemical speciation of hexavalent chromium in organic fertilizer by LC-ICP-MS and spectrophotometry. Autoria: SÁ, I. P.; BANHOS, S.; ANDRADE, M. S.; NHAMUE, P. F.; NOGUEIRA, A. R. de A. Normative Instruction n. 7 of 04/12/2016 of the Ministry of Agriculture, Livestock and Food Supply (MAPA) defines the maximum values of contaminants allowed in organic fertilizers and soil conditioner... ... |
Autoria: MACHADO, A. F. de F.; WILHELM, A. E.; ANTONIASSI, R.; SILVA, R. P. D.; BIZZO, H. R. Os compostos fenólicos presentes em azeite de oliva têm sido associados tanto às propriedades benéficas a saúde proporcionadas pelo consumo de azeite, como à estabilidade oxidativa e características s... ... |
Autoria: SALVIAN, M.; RAMÍREZ-DÍAZ, J.; CUCCO, D. C.; SANTANA, M. H.; BONIN, M. N.; GOMES, R. da C.; FERRAZ, J. B. S.; MOURÃO, G. B.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.