Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SALVADOR, M. V.; KOCK, F. V. C.; SANTOS, I. L.; PAULINO, J. F. C.; ALMEIDA, C. P. de; GARCIA, R. H. S.; BENCHIMOL-REIS, L. L.; COLNAGO, L. A.; FERREIRA, A. G. The use of UV-C cool white light on bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds significantly increases the biochemical seed coat post-harvest darkening process, whilst preserving seed germination. The aim of... ... |
Autoria: PEREIRA, G. E.; PADHI, E. M. T.; GIRARDELLO, R. C.; MEDINA-PLAZA, C.; TSENG, D.; BRUCE, R. C.; ERDMANN, J. N.; KURTURAL, S. K.; SLUPSKY, C. M.; OBERHOLSTER, A. Girdling is a traditional horticultural practice applied at fruit set or other phenological stages, and is used mostly as a vine management. In grapevines, it is used primarily for table grapes to imp... ... |
Autoria: RIBEIRO, T. S.; SCRAMIN, J. A.; RODRIGUES, J. A. S.; BERNARDES FILHO, R.; COLNAGO, L. A.; FORATO, L. A. Kafirins, water-insoluble proteins from Sweet Sorghum BR501 grains, have been an alternative to prepare edible coatings for food due to their hydrophobic character. In this work, the secondary structu... ... |
Autoria: COSTA, M. C. A.; MATALLO, M. B.; FERREIRA, M. M. C.; QUEIROZ, S. C. do N. de; ALMEIDA, S. D. B.; FRANCO, D. A. S. Abstract: Shikimic acid is a natural organic compound produced in the biochemical pathways of eukaryotic organisms and is generally utilized as a starting material of the antiviral drug Oseltamivir (T... ... |
Autoria: SANTOS, J. V. dos; MANGRICH, A. S.; PEREIRA, B. F.; PILLON, C. N.; NOVOTNY, E. H.; BONAGAMBA, T. J.; ABBT-BRAUNG, G.; FRIMMEL, F. H. In this work, native forest soil (NFS) organic matter (SOM) sample and SOM samples from a neighboring forest soil area of an oil shale mine which is being rehabilitated for thirty years (RFS) were ana... ... |
Autoria: ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; TEOFILO, E. M.; LARSEN, F. H.; BRITO, E. S. de
|
Autoria: POSTIGO, M. P.; CHAGAS, A. C. de S.; OLIVEIRA, M. C. de S.; COLNAGO, L. A.
|
|
Autoria: BYRNE, C. M.; NOVOTNY, E. H.; HATCHER, P. G.; HAYES, M. H. B. Humin is defined as the fraction of the humic substances (HS) that is insoluble in aqueous solution at any pH value (1). Because of its insolubility it has been the least studied of all the humic frac... ... |
Autoria: DUTRA, L. M.; TELES, P. H. V.; SANTOS, A. D. da C.; MELO, N. F. de; NAGATA, N.; ALMEIDA, J. R. G. da S. The species of the genus Passiflora (Passifloraceae family) have been used as food, cosmetic and traditional herbal. As a result, the Passiflora species are widely cultivated and has an economic, medi... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.