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Autoria: SAQUI, D.; SAITO, J. H.; JORGE, L. A. de C.; PIASSI, R. B.
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Autoria: SAQUI, D.; SAITO, J. H.; JORGE, L. A. de C.; PIASSI, R. B.
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Autoria: PAIVA, S. R.; MARIANTE, A. da S.; BLACKBURN, H. D.
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Autoria: BIONDI NETO, L.; MELLO, J. C. C. B. S. de; MEZA, L. A.; GOMES, E. G. Interval DEA frontiers are here used in situation where one input or output is subject to uncertainty in its measurement and is presented as an interval data. We built an efficient frontier without an... ... |
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Autoria: MARTINS, F. E. B.; BOMFIM, M. A. D.; GALVANI, D. B.; FERNANDES, A. M. F.; SANTOS, S. F. dos; DUTRA, M. de S.; COSTA, H. H. A.; MACHADO, H. C. Resumo: A espectroscopia de reflectância na região do infravermelho próximo (NIRS) tem se demonstrado como técnica alternativa aos métodos convencionais para determinação da qualidade dos alimentos. C... ... |
Autoria: PRINCE, S.; BOMFIM, M. A. D.; TOLLESON, D.; TEDESCHI, L.; ANGERER, J. Fecal near infrared spectroscopy (FNIRS) has been used to estimate diet quality, and diet composition in free ranging herbivores. With adequate calibration, the technique has proven to be a precise an... ... |
Autoria: SANTOS, S. F. dos; BOMFIM, M. A. D.; MEDEIROS, E. P. de Abstract: The objective was to evaluate the effect of near infrared spectroscopy instrumentation with NIRS FOSS and Perten on predictions of crude protein (CP) and in vitro dry matter digestibility (I... ... |
Autoria: SANTOS, V. O. dos; BOMFIM, M. A. D.; SANTOS, S. F. dos; TONUCCI, R. G.; CAVALCANTE, A. C. R.; SILVA, I. C. S.; CHAVES, A. K. de L.; PEREIRA, P. L. Resumo: Objetivou-se avaliar adequação da espectroscopia no infravermelho próximo para a previsão da composição químico-bromatológica da silagem de sorgo BRS 658 e BRS Ponta Negra, em minissilos de PV... ... |
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