Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: NETO, H. G.; SILVA, J. B. P. da; PEREIRA, G. E.; HALLWASS, F. This study determined the metabolite profiles of Northeast Brazilian wines by H NMR associated to chemometric methods analyze (dis)similarities from wines elaborated in 2005 and 2006 vintages. |
Autoria: PEREIRA, G. E.; BASSOI, L. H. Twenty years ago, in the Northeast Brazil, a tropical semi-arid area, the production of tropical wines from some Vitis vinifera L. cultivars started. In this region, it is possible to harvest two time... ... |
|
Autoria: MORELLO, C. de L.; PEDROSA, M. B.; SUASSUNA, N. D.; CHITARRA, L. G.; LAMAS, F. M.; SILVA FILHO, J. L. da; ANDRADE, F. P. de; BARROSO, P. A. V.; RIBEIRO, J. L.; GODINHO, V. de P. C.; LANZA, M. A. Cotton cultivar BRS 335 is a midseason high-yield cultivar and has adaptation to the Northeast Brazilian savanna, yield stability, desirable resistance to main cotton diseases and good fiber quality.... ... |
|
Autoria: TEIXEIRA, A. H. de C.; HERNANDEZ, F. B. T. The intensification of agricultural crops in the Brazilian Northeast results in a change of natural vegetation, making important the quantification and evaluation of the additional water use. Applicat... ... |
Autoria: RANGEL, J. H. de A.; PIMENTEL, J. C. M.; MUNIZ, E. N.; FERNANDES, E. N.; MORAES, S. A. de; AMARAL, A. J. do; SOUZA, S. F. de In coastal tablelands (CT) of the Brazilian Northeast fertilization of pastures is a major factor for expression of their productive potential. Nitrogen is the highest responsive nutrient of such past... ... |
Autoria: LIMA, M. F.; NAGATA, T.; NEVES, F. M.; INOUE-NAGATA, A. K.; MOITA, A. C.; SOUSA, C.; DELLA VECCHIA, M.; RANGEL, M. G.; DIAS, R. C. S.; DUTRA, L. D.; AVILA, A. C. de The airn of this study was to evaluate the occurrence of the MYaV in melon plants exhibiting suspicious symptoms of the disease in major melon growing fields of Northeast. |
Autoria: NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E. The objective of this study was to evaluate the phenolic composition of red wines made from grapes cultivated in tropical region of altitude at 1,100 meters, in the Northeast of Brazil. |
Autoria: LIMA, L. L. A.; PEREIRA, G. E.; GUERRA, N. B. Young varietal and experimental wines from Vitis vinifera L. ? Petit Verdot and Tempranillo ? cultivated in a tropical semiarid region (Northeast Brazil) were characterized with regard to their phenol... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.