Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CAVALLI, E.; LANGE, A.; CAVALLI, C.; BEHLING, M. Nutrients found in residues from agricultural cultures are important reserves for subsequent crops. The objective was to assess the decomposition and release of nutrients from different crop residues... ... |
Autoria: BRUNETTO, G.; GARLETE, L.; CERETTA, C. A.; MELO, G. W. B. de; HAMMERSCHMITT, R. K.; COUTO, R. da R. The aim of this study was to evaluate the decomposition and release of nutrients and carbon from leaves and pruned stems deposited in the rows and in the spacing between rows of vineyards, throughout... ... |
Autoria: MONTE, M. B. M.; MIDDEA, A.; PAIVA, P. R. P.; BERNARDI, A. C. de C.; REZENDE, N. G. A. M.; BAPTISTA-FILHO, M; SILVA, M. G.; VARGAS, H.; AMORIM, H. S.; SOUZA BARROS, F. de This report describes the characterization of a sedimentary occurrence from the Parnaíba Basin, Brazil, containing the zeolite stilbite intertwined with smectitic clay mineral. The head samples from d... ... |
|
Autoria: ROSCOE, R.; NUNES, W. A. G. de A.; SAGRILO, E.; OTSUBO, A. A. O uso de subprodutos oriundos da industrialização de produtos agropecuários, como insumo na produção primária, é uma prática comum, possibilitando a redução de custos e a mitigação de eventuais proble... ... |
Autoria: BERNARDI, A. C. de C.; OLIVEIRA, P. P. A.; MONTE, M. B. de; POLIDORO, J. C.; SOUZA-BARROS, F. Zeolites are hydrated crystalline aluminosilicate minerals of alkaline and alkaline earth metals, structured in rigid three dimension nets, organized by AlO4 and SiO4 tetrahedral and are of natural oc... ... |
Autoria: ALOVISI, A. M. T.; FURTINI NETO, A. E.; SERRA, A. P.; ALOVISI, A. A.; TOKURA, L. K.; LOURENTE, E. R. P.; SILVA, R. S. da; SILVA, C. F. B. da; FERNANDES, J. S. The purpose of this research was to evaluate the effects of P and Si fertilizer rates in dynamic of P fractions in clay soil under greenhouse. The research was carried out in a Dystroferric Red Latoso... ... |
Autoria: FUZIKAWA, I. H. de S.; HENRIQUE, W.; COSTA, F. S. de; AFERRI, G.; ALENCAR, M. M. de; ESTEVES, S. N.; PEREIRA, A. S. C.
|
Autoria: PEREIRA, T. dos S.; SANTOS, D. M. dos; ANDRE, R. da S.; CORREA, D. S. ABSTRACT: Milk and its derivatives are essential sources of nutrients for humans. However, the widespread adulteration of milk poses a significant challenge for ensuring the safety and integrity of th... ... |
Autoria: VERHALEN, T. R.; SOUZA, G. B. de; NOGUEIRA, A. R. de A.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.