Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: SOARES, C. O.; CANCADO, P. H. D.; C JUNIOR, J. C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: REIS, F.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; ARES, G.

The influence of time pressure on consumer perception may be particularly relevant for the design of food packages. The aim of the present work was to evaluate the influence of time-constraint on resu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: FERREIRA, C. M.; WANDER, A. E.; FIGUEIREDO, R. S.

In 2016 the Brazilian Agricultural Research Corporation (Embrapa) launched an initiative (movement) entitled 'Rice and Beans: the Brazilian Food' aiming to demonstrate the nutritional importance of di... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: CASTOLDI, R.; CHARLO, H. C. de O.; VARGAS, P. F.; BRAZ, L. T.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.

Five vegetable soybean genotypes were evaluated for agronomic characteristics, functional and antinutritional properties. The experiments were conducted in the field, in the School of Agricultural and... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: CARVALHO, L. M. J.; OLIVEIRA, A. R. G.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V. de; PEREIRA, E. J.; FUKUDA, W. G.

Background: Over the last decade, considerable efforts have been made to identify cassava cultivars to improve the vitamin A nutritional status of undernourished populations, especially in northeast B... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: CARVALHO, L. M. J.; CORRÊA, M. M.; PEREIRA, E. J.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V.; RIBEIRO, E. M. G.; FREITAS, S. C.

Background: According to the World Health Organization (WHO), iron, iodine, and Vitamin A deficiencies are the most common forms of malnutrition, leading to severe public health consequences. The impo... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: PEREIRA, E. J.; CARVALHO, L. M. J.; DELLAMORA-ORTIZ, G. M.; CARDOSO, F. S. N.; CARVALHO, J. L. V.; VIANA, D. S.; FREITAS, S. C.; ROCHA, M. M.

This study aimed to evaluate the effect of cooking methods by measuring the iron and zinc contents in cowpea cultivars before and after soaking to determine the retention of these minerals.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: SOUZA, G. B. de; NOGUEIRA, A. R. de A.; PICCHI, C. M. C.; GUIMARÃES, E. S.; BARIONI JUNIOR, W.

An interlaboratory program has been conducted for the comparison of results provided by laboratories that perform feed analyses of animal nutrition carried out by the Embrapa Cattle-Southeasta, Brazil... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

SUMÁRIO: Informações gerais sobre a Embrapa Soja. Profissionais. Evolução. Linhas de pesquisa e seus impactos no agronegócio. DIACOM. Fixação biológica do nitrogênio uma prática saudável. Determinação... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Informações gerais sobre a Embrapa Soja. Profissionais. Estrutura. Evolução. Linhas de pesquisa e seus impactos no agronegócio. Desenvolvimento da soja Tropical. Manejo Integrado de Prgas - MIP. Diagn... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.