Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GALDEANO, M. C.; WILHELM, A. E.; MALI, S.; GROSSMANN, M. V. E. The aim of this study was to investigate the effect of thickness (between 80 and 120 µm) on apparent opacity, water vapor permeability and mechanical properties (tensile and puncture) of oat starch fi... ... |
Autoria: MORAIS NETO, J. A.; ZALAMENA, J.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; IWAMOTO, H.; ZIERO, H. D. D.; BORBA, D. R.; VIEIRA, J. L.; FIORELLI, L. E.; MELO, G. W. B. de Black oat is a cultivated plant as cover crop in vineyard. It is common to use cover plants as soil conditioners for the cultivation of the grapevine, however high copper (Cu) levels in the soil makes... ... |
Autoria: DUCATI, C.; NERES, M. A.; CASTAGNARA, D. D.; OLIVEIRA, P. S. R.; WEIRICH, D.; SILVA, G. M. da; SUNAHARA, S. M. M. The objective of this study was to evaluate the structural characteristics, dry matter production, residual mass, chemical composition and in vitro dry matter digestibility of Iapar 61 black oat (Aven... ... |
Autoria: TOLEDO, M. Z.; CASTRO, G. S. A.; CRUSCIOL, C. A. C.; SORATTO, R. P.; CAVARIANI, C.; ISHIZUKA, M. S; PICOLI, L. B. Plant nutrition can positively influence quality of seeds by improving plant tolerance to adverse climate. In this context, silicon is currently considered a icronutrient and it is beneficial to plant... ... |
Autoria: BALBINOT JUNIOR, A. A.; FRANCHINI, J. C.; DEBIASI, H.; COELHO, A. E.; SAPUCAY, M. J. L. da C.; BRATTI, F.; LOCATELLI, J. L. Abstract - The objective of this work was to evaluate the influence of isolated or combined roots and straw of black oat and wheat, as previous crops in autumn/winter, on the performance of soybean in... ... |
Autoria: KOPP, M. M.; LUZ, B. K. da; SOUZA, V. Q. de; COIMBRA, J. L. M.; SOUSA, R. O. de; CARVALHO, F. E. F. de; OLIVEIRA, A. C. de The occurrence of anaerobic conditions in hydromorphic soils favors the development of anaerobic microorganisms that produce phytotoxic substances representing primarily by organic acids. The selectio... ... |
Autoria: CASTRILLON, R. G.; MARQUES, C.; FARIAS, F. O.; HELM, C. V.; MATHIAS, A. L. ABSTRACT: The feasibility of enhancing oat cereal bars, widely recognized for their health benefits, was investigated by replacing up to 5% oats with whole seed, almond, or steam-cooked pinhão husk fl... ... |
Autoria: SILVA, M. R. da; MARTINELLI, J. A.; CHAVES, M. S.; PACHECO, M. T.
|
Autoria: DEISS, L.; MORAES, A. de; PELISSARI, A.; SKORA NETO, F.; OLIVEIRA, E. B. de; PORFIRIO-DA-SILVA, V. In oat production, tillering persistence is the determinant of one important yield component, namely the number of panicles. This process is highly infl uenced by the inter- and intraspecifi c interac... ... |
Autoria: TONATO, F.; MUNIZ, A. W.; ROSA, J. L.; FLARESSO, J.; GODOY, R. The objective of this study was to evaluate the total and monthly yield of black (Avena strigosa Schreb.) and white (Avena sativa L.) oat cultivars in South and Southeast of Brazil, in order to identi... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.