Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: OLIVEIRA, A.; CABRAL, L. M. C.; BIZZO, H.; ARRUDA, N. P.; FREITAS, S. P.
|
Autoria: DUTRA, M. da C. P.; RODRIGUES, L. L.; OLIVEIRA, D. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. dos S. The phenolic profile and antioxidant activity (AOX) of "organic vs. conventional" Brazilian wines and grape juices were analyzed. A simple method for the determination of minerals Cu, Fe and Mn by F-A... ... |
Autoria: MACORIS, M. S.; JANZANTTI, N. S.; GARRUTI, D. dos S.; MONTEIRO, M.
|
Autoria: SOUZA, R. S. DE; MARTINS, C. R.; ANTUNES, L. E. C.; VIZZOTTO, M.; KROLOW, A. C. R.; MALGARIM, M. B. Blackberry bushes have increasingly drawn producers? and consumers? interest since they find their cultivation characteristics, production and nutraceutical qualities advantageous. Both chemical and m... ... |
Autoria: SILVA, D M. da; BUENO, A. de F.; ANDRADE, K.; STECCA, C. dos S.; NEVES, P. M. O. J.; MOSCARDI, F. ABSTRACT: The selectivity of insecticides, bio-protective mixtures, and biofertilizers used in organic soybean production was evaluated for adults and pupae of the egg parasitoid Telenomus remus Nixon... ... |
Autoria: FERREIRA, I. C.; SILVA, V. P. da; VILVERT, J. C.; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de; LIMA, M. dos S. Acerola fruit has gained prominence for its high nutraceutical value, associated with high levels of ascorbic acid and phenolic compounds. The objectives of this study were to analyze the chemistry co... ... |
Autoria: LIMA, M. dos S.; DUTRA, M. da C. P.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L. The effect of maceration process on the profile of phenolic compounds, organic acids composition and antioxidant activity of grape juices from new varieties of Vitis labrusca L. obtained in industrial... ... |
Autoria: SILVA, A. O. da; COSTA, B. R. S.; OLDONI, H.; SILVA, D. J.; BASSOI, L. H. The effect of both potassium and organic fertilisation on grape yield and must composition originating from wine grapevines cultivated in the São Francisco river basin, in the semi-arid region of Nort... ... |
Autoria: DA SILVA, M. J. R.; PADILHA, C. V. da S.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; VENTURINI FILHO, W. G.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A. The objective of this study was to assess the content of bioactive compounds, organic acids and antioxidantcapacity of grape juices from Isabel Precoce, BRS Carmem, BRS Cora and IAC 138-22 Máximo vari... ... |
Autoria: RIFFEL, A.; SILVA, W. da; RIBEIRO, T.; OLIVEIRA, E. de; OLIVEIRA, D.; GUZZO, E. Brazil is the second largest cassava producer worldwide. Cassava cultivars are of great economical importance as they are used as one of the main food sources both for humans and animals in tropical c... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.