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Autoria: OLIVEIRA, P. P. A.; ASSIS, G. M. L. de; CAMPANA, M.
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Autoria: COSTA, L. C.; HEUERT, J.; SUASSUNA, N. D.; SUASSUNA, T. de M. F. A maior parte do amendoim produzido no Brasil é destinada aos mercados interno e externo de alimentos industrializados, que exigem produtos de alta qualidade. O Programa de Melhoramento de Amendoim da... ... |
Autoria: MANTOVANI, J. P. M.; CALONEGO, J. C.; FOLONI, J. S. S. Resumo: A adubação boratada foliar, na cultura do amendoim, pode ser uma estratégia viável para fornecimento desse elemento à planta; porém, são poucos os conhecimentos sobre dosagens, épocas e efeito... ... |
Autoria: MARTEL, C. M.; WARRILOW, A. G. S.; JACKSON, C. J.; MULLINS, J. G. L.; TOGAWA, R. C.; PARKER, J. E.; MORRIS, M. S.; DONNISON, I. S.; KELLY, D. E.; KELLY, S. L.
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Bacterial selection for biological control of plant disease: criterion determination and validation. Autoria: MOTA, M. S.; GOMES, C. B.; SOUZA JÚNIOR, I. T.; MOURA, A. B. This study aimed to evaluate the biocontrol potential of bacteria isolated from different plant species and soils. The production of compounds related to phytopathogen biocontrol and/or promotion of p... ... |
Autoria: SILVA, M. de F. C. da; SOARES, T. da c.; FREIRE, R. M. M.; LIMA, L. M. de; SILVA, C. R. C. da; SANTOS, R. C. dos O amendoim (Arachis hypogaea) é uma importante oleaginosa para o setor alimentício devido ao elevado valor nutricional e ao óleo. A lavoura é conduzida com genótipos eretos e rasteiros que atendem ao... ... |
Autoria: MEO FILHO, P. D.; ENRIQUEZ HIDALGO, D.; LOURO LOPEZ, A.; MISSELBROOK, T.; NIGHTINGALE, P.; RIVERO, M. J. V.; ROFFET SALQU, M.; VERBEECK, M.; BERNDT, A.; CARDENAS, L. We aimed to assess the effect of pasture type on beef cattle enteric methane emissions under continuous stocking. |
A mixed model to multiple harvest-location trials applied to genomic prediction in Coffea canephora. Autoria: FERRÃO, L. F. V.; FERRÃO, R. G.; FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; GARCIA, A. A. F. Genomic selection (GS) has been studied in several crops to increase the rates of genetic gain and reduce the length of breeding cycles. Despite its relevance, there are only a modest number of report... ... |
Autoria: COSTA, M. de A.; MÜLLER-CARNEIRO, J.; ANDRADE, E. P.; SAMPAIO, A. P. C.; BARROS, V. da S.; RAMOS, N. P.; MATSUURA, M. I. da S. F.; FIGUEIREDO, C. B. de
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Genotypic variability of peanut lines in response to water stress, based on biochemical descriptors. Autoria: ALVES, G. M. R.; PEREIRA, J. W. de L.; LUZ, L. N. da; LIMA, L. M. de; SANTOS, R. C. dos Seven biochemical descriptors were used to estimate the genotypic variability of peanut in response to moderate water stress. Six genotypes, constituted by four lines and two cultivars, were grown in... ... |
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