Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: ALESSIO, V. M.; PINTO, L. L. L.; SILVA, B. C. N.; NASSU, R. T.; VERRUMA-BERNARDI, M. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: WANDER, A. E.; FERREIRA, C. M.

The objective of this study is to report the behaviour of the domestic market for food crops like rice and beans, and the consumption habits of Brazilians, exploring data from the national household b... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: PAROLIN, L. C.; MIKICH, S. B.; BIANCONI, G. V.

Studies suggest that frugivorous bats search and select fruit mainly by olfaction so that they can be attracted by smell alone. The aim of this study was to evaluate, in captivity, the behavioural res... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: FELBERG, I.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; DELIZA, R.; FREITAS, S. C. de; SANTIAGO, M. C. P. de A.; STEPHAN, M. P.; JESUS, M. S. C. de; GONCALVES, E. B.; ANTONIASSI, R.

Soymilk is one of the most available beverages, an alternative to dairy milk and is recognized for its nutritional value. The nutritional quality, the presence of anti-nutritional factors, isoflavones... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: TORREZAN, R.; SÁ, D. de G. C. F. de; OLIVEIRA, A. H.; TEIXEIRA, N. S.; ARAUJO, F. P. de; MATTA, V. M. da

De origem indiana, o chutney é preparado com especiarias, vinagre, frutas e vegetais. O objetivo desse trabalho foi elaborar e avaliar a aceitação de um molho chutney preparado com maracujá da caating... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: ALVARES, V. de S.; REIS, R. C.; SOUZA, J. M. L. de; LAMBERTUCCI, D. M.; SANTIAGO, A. C. C.

In the artisanal manufacture of yellow cassava flour, in the North region of Brazil, it is common to add turmeric. However, there are no recommendations on this process considering the preference of c... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: FRASSON, M. F.; CARVALHO, S.; GREIBLER, L.; MENEGON, A. M.; SEVER, M. M.; PELLEGRIN, A. C. S. de; SIMÕES, R. R.; MELLO, R. de O.; NALERIO, E. S.

Abstract Sheep meat presents variations in qualitative characteristics that influence consumer preference. These characteristics are influenced by ante-mortem factors, such as sex, breed, age at slaug... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: MORAVEC. J.; CAMPOS, Z.

Different frog-bromeliad associations are frequently reported from various habitats of Central and South America. Here, we present the first data on the association of two hylid species (Dendropsophus... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: CRESCENCIO, R.; ITUASSU, D. R.; ROUBACH, R.; PEREIRA FILHO, M.; CAVERO, B. A. S.; GANDRA, A. L.

O objetivo deste trabalho foi verificar o período preferencial de consumo alimentar do pirarucu, Arapaima gigas, e a influência de diferentes turnos de alimentação no consumo e ganho de peso dessa esp... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: MATTOS, M. L. T.; FLORES CANTILLANO, R. F.; OLIVEIRA, R. P. de; SCIVITTARO, W. B.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.