Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: BORGES, A. L.; LIMA, A. de A. The passion-fruit is extremely important in Brazil. Its fruits are rich in mineral salts and vitamins, especially A and C, and its juice has a wonderful aroma and flavor. It is widely accepted in diff... ... |
Autoria: FALEIRO, F. G.; JUNQUEIRA, N. T. V.; JUNGHANS, T. G.; JESUS, O. N. de; MIRANDA, D.; OTONI, W. C. The propagation of many passion fruit species (Passiflora spp.) is done by seeds or sexual method, although asexual propagation, such stem cuttings, grafting or tissue culture is also possible and ver... ... |
Autoria: SANTOS, R. S.; JELÍNEK, J.; ANDRADE NETO, R. de C. The first record of Conotelus luteicornis Erichson (Coleoptera: Nitidulidae) was made in a commercial passion fruit vine planting in the municipality of Senador Guiomard, Acre state, Brazil. The insec... ... |
Autoria: SILVA, B. S. G. DA; TORREZAN, R.; FREITAS, D. de G. C.; OLIVEIRA, A. H.; TEIXEIRA, N. S.; MATTOS, C. T. G. B.; FERREIRA, J. C. S.; SILVA, L. F. M. da; ARAUJO, F. P. de; MATTA, V. M. da The objective of this study was evaluate the acceptance of a chutney sauce based of the Caatinga passion fruit. |
Autoria: SILVA, F. S.; MELO FILHO, A. A.; SCHURT, D. A.; SANTOS, I. G. P. The yellow passion fruit Passiflora edulis Sims f. flavicarpa Deg is affected by the bacterium Xanthomonas axonopodis pv. passiflorae (Pereira) Dye, causing the bacterial blight disease, for which no... ... |
Autoria: JESUS, C. C. de; GONZÁLEZ, P. L. R.; TOLEDO, P. de F.; HARAKAVA, R.; TASSIRA, A.; BURILLE, F.; OLIVEIRA, S. S.; SANTOS FILHO, H. P.; KITAJIMA, E. W.; ASTUA, J. de F.
|
Autoria: MARTINS, C. F.; SIQUEIRA, K. M. M. de; KIILL, L. H. P.; SÁ, I. I. S.; AGUIAR, C. M. L. Due to their importance as pollinators of many plant species, this study aimed to know the nest density, spatial distribution, and nesting substrates used by Xylocopa species in the Caatinga, a xeroph... ... |
Autoria: MATSUURA, F. C. A. U.; FOLEGATTI, M. I. da S.; CARDOSO, R. L.; FERREIRA, D. C. Nectares are beverages formulated with the juice or pulp of one or more fruits, plus water and sugar in concentrations resulting in a "ready-to-drink" product. Recently, the market for such products h... ... |
Autoria: NOBREGA, D. da S.; PEIXOTO, J. R.; VILELA, M. S.; FALEIRO, F. G.; GOMES, K. de P. S.; SOUSA, R. M. de D. de; NOGUEIRA, I. Abstract: Brazil has great variability, being one of the centers of origin of the genus Passiflora. Passion fruit has a multiple and diversified uses, being little explored as an ornamental plant in t... ... |
Autoria: BRITO, R. S. de; ANDRADE NETO, R. de C.; ANDRADE, R. A. Among the cultures that make up fruit growing, passiculture stands out, through the socioeconomic importance that is used to it. Due to its importance, research is aimed at improving passion fruit in... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.