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Autoria: SILVA, K. J. da; TEODORO, P. E.; ZANATTO, I. B.; SPONCHIADO, S.; MENEZES, C. B. de; TARDIN, F. D.
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Autoria: NOVELLI, V. M.; NUNES, M. A.; MENDONÇA, R. S. de; FREITAS ASTUA, J.; SINICO, T. E.; LIN, Y. C.; LE, P.; VAN DE PEER, Y.; NAVIA, D.
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Autoria: CARNEIRO, M. de F.; PEREIRA, E. E.; SIBOV, S. T.; FERREIRA, F. R.; FAVERO, A. P.; CABRAL, J. R. S.; SOUZA, F. V. D.
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Autoria: FELIX, W. J. P.; DUTILH, J. H. A.; MELO, N. F. de; FERNANDES, A. A.; FÉLIX, L. P. Zephyranthes Herb. is a taxonomically complex and cytologically variable group, withabout 65 species of Neotropical distribution. Chromosome number variability in 32 individuals of a Zephyranthes sylv... ... |
Autoria: REZENDE, J. C. de; CARVALHO, G. R.; BOTELHO, C. E.; OLIVEIRA, A. C. B. de; SILVA, F. L. da; PEREIRA, A. A. Com o objetivo de investigar os aspectos relacionados à utilização de índices de seleção no melhoramento de café arábica, foram utilizados os procedimentos analíticos: índice com base em soma de posto... ... |
Autoria: SILVA, G. O. da; PEREIRA, A. da S.; CARVAL, A. D. F. de O objetivo deste trabalho foi verificar a possibilidade de seleção de clones de batata para fritura, com base em índices de seleção. Os experimentos foram realizados em Pelotas, RS, e em Canoinhas, SC... ... |
Autoria: RAMOS, J. P. C.; CAVALCANTI, J. J. V.; FREIRE, R. M. M.; SILVA, C. R. C. da; SILVA, M. de F. C. da; SANTOS, R. C. dos Runner peanuts are known for their high pod yields, but are late to flowering and pod maturation, and the optimal combination of these traits with pod yield is widely desired for peanut improvement. S... ... |
Autoria: GUIMARÃES, M. R. M.; ASCHERI, J. L. R.; STEPHAN, M. P.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; CARVALHO, C. W. P. de Nowadays, there is a growing market for gluten-free baked goods for vegans. Usually, thedough viscoelasticity to make gluten-free breads is achieved with ingredients derived from animal origin (egg an... ... |
Autoria: RODRIGUES, L. L.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; GOMES, F. de O.; SILVA, J. do N.; SILVA, K. J. D. e A simplex-centroid design was used to evaluate the effect of proportions (0 to 100%) of whole wheat flour (WWF), whole mung bean flour (WMF) and whole rice flour (BRF) on the quality of cookies savory... ... |
Autoria: SOUSA, L. B. T. DA; MRQUES, G. DE A.; MINGUITA, A. P. da S.; ASCHERI, J. L. R.; SILVA, E. M. M.
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