Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MUNIZ, A. V. C. da S.; VITÓRIA, M. F. da; NASCIMENTO, A. L. S.; LEDO, A. da S.; MACEDO, L. F. M.; MUNIZ, E. N.; SILVA JUNIOR, J. F. da
|
Autoria: SILVA, L. R. da; FIGUEIREDO, A. R.; BARBOSA, M. I. M. J.; OLIVEIRA, M. M. T. de; VILLA, F.; MORAIS, L. A. S. de Ceylon gooseberry (Dovyalis hebecarpa Warb) is an important and valuable food source in the diet of several countries worldwide with a potential to positively impact nutritional security. This study a... ... |
Autoria: SANCHES, S. C. C.; VASCONCELOS, F.; TAVARES, E. J. M.; MARINHO, P. S. B.; COSTA, C. E. F.; SILVA JUNIOR, J. O. C.; RIBEIRO-COSTA, R. M.
|
Autoria: ALVES, T. V. G.; MATONDO, R. M.; DINIZ, J. A. P.; TAVARES, E. J. M.; AOUADA, F. A.; RIBEIRO-COSTA, R. M.
|
Autoria: TAVARES, P.; NASCIMENTO, R.; ANDRADE, R.; BIASOTO, A. C. T.; DRUZIAN, J.; SOUZA, C. de The objective of this work was to characterize the agro-industrial residue of the ?BRS Magna? grape in order to evaluate its industrial potential. |
Autoria: ROCHA, L. A. DA; NASCIMENTO, M. M. DO; LIMA, M. S. DE; HAVERROTH, M.; MING, L. C.; ARAGÃO JÚNIOR, A. C. DE; TORRES, N. S.; FERREIRA, A. B. The Amazon has great biodiversity, being inhabited by indigenous peoples since time immemorial, as well as being home to traditional farmers, settlers, riverine dwellers, people responsible, in large... ... |
Autoria: SANTOS, K. F. D'E. N.; OLIVEIRA, M. S.; FERREIRA, E. P. de B.; AMARAL, A. das G.; MARTIN-DIDONET, C. C. G. Microorganisms are known to be a promising source of biopigments because they are easy to obtain, can be produced on a commercial scale, and are environmentally friendly. Therefore, the aim of this wo... ... |
Autoria: KALSCHNE, D. L.; SILVA-BUZANELLO, R. A. da; BYLER, A. P. I.; SCREMIN, F. R.; MAGALHAES JUNIOR, A. M. de; CANAN, C. Várias cultivares de arroz tem sido desenvolvida no intuito de obter grãos com características de cultivo e composição apropriadas, que são responsáveis pela indicação de uso/consumo dos grãos. Assim,... ... |
Autoria: CORREIA, V. T. da V.; D'ANGELIS, D. F.; SANTOS, A. N. dos; RONCHETI, E. F. S.; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, W. A. da; FERREIRA, A. A.; FANTE, C. A. This study aimed to develop and characterize the nutritional, antioxidant, and sensory properties of different cream cheese formulations added with raw or extruded BRS305 sorghum flours (SF) with brow... ... |
Autoria: SILVA, E. G. dos S. O.; ANAYA, K.; BEZERRA, M. de F.; BORBA, L. H. F.; BARBOSA, I. de M.; OLIVEIRA, J. P. F. de; URBANO, S. A.; MACÊDO, C. S.; LIMA JÚNIOR, D. M. de L.; GAMA, M. A. S. da; RANGEL, A. H. do N. The objective of this study was to evaluate the nutritional composition (fat, total protein, casein, defatted dry extract, total solids and vitamin A), refractometry and pH of Jersey cow colostrum and... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.