Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GROENIGEN, J. W. van; LUBBERS, I. M.; VOS, H. M. J.; BROWN, G. G.; DE DEYN, G. B.; GROENIGEN, K. J. van To meet the challenge of feeding a growing world population with minimal environmental impact, we need comprehensive and quantitative knowledge of ecological factors affecting crop production. Earthwo... ... |
Autoria: LUBBERS, I.; VOS, H.; BROWN, G. G.; DE DEYN, G.; VAN GROENIGEN, K. J.
|
Autoria: AGUIAR, M. I. de; FIALHO, J. S.; ARAÚJO, F. das C. S. de; CAMPANHA, M. M.; OLIVEIRA, T. S. de In order to ensure the sustainability of agroecosystems, biodiversity must be a priority. Agroforestry, which includes trees, is an example of such diverse systems. We evaluated plant diversity and ab... ... |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; RODRIGUES, P. H. M.; MILHORINI, P. C.; BOSI, C.; BERNDT, A.; PEZZOPANE, J. R. M. Adequate agricultural practices are necessary to improve the sustainability of livestock and the intensification of production systems allows the control of plant and animal resources to achieve high... ... |
Autoria: SILVA JUNIOR, J. S. da; BASTOS, E. A.; CARDOSO, M. J.; ANDRADE JUNIOR, A. S. de; RIBEIRO, V. Q. Cowpea is a legume of great socioeconomic importance for the North and Northeast regions of Brazil. However, studies to evaluate its production performance when cultivated under irrigated regime and u... ... |
Autoria: PIVETTA, L. G.; OLIBONE, D.; SILVA, E. C. da; OLIBONE, A. P. E.; KERES, G.; MENEZES JUNIOR, J. A. de Cowpea has great potential for cultivation and rotation in Mato Grosso State and in Brazilian Cerrado due to the large area available in these locations in the off-season. The aim of the current study... ... |
Autoria: MONTEIRO, M. M. de S.; BASTOS, E. A.; CARDOSO, M. J.; ANDRADE JUNIOR, A. S. de; RIBEIRO, V. Q. Cowpea has been cultivated in a rudimentary form in the main producing regions of Brazil, resulting in lower grain yields, when compared to the crop potential. The use of technologies such as water re... ... |
Autoria: FEDDERN, V.; LANGONE, M. G. S.; FORTUNATO, G. da S.; BONAN, C. I. D. G.; IENCZAK, J. L.; FELTES, M. M. C. Abstract:Though obtained from vegetable ingredients, meat analogues are replacers of traditional meat products. They mimic the flavor, juiciness, and texture and look similar to their counterparts. Th... ... |
Autoria: SANTOS, M. da S.; GEBLER, L.; SEBEM, E. Correlation between proximal sensing techniques and laboratory results of qualitative variables plus agronomic attributes was evaluated of a 3,0 ha vineyard in the county of Muitos Capões, Northeast o... ... |
Autoria: BRAGAGNOLO, J.; AMADO, T. J. C.; NICOLOSO, R. da S.; JASPER, J.; KUNZ, J.; TEIXEIRA, T. de G.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.