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Autoria: ARIYOSHI, C.; SANT'ANA, G. C.; FELICIO, M. S.; SERA, G. H.; NOGUEIRA, L. M.; RODRIGUES, L. M. R.; FERREIRA, R. V.; SILVA, B. S. R. da; RESENDE, M. L. V. de; DESTÉFANO, S. A. L.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P. Bacteria halo blight (BHB), a coffee plant disease caused by Pseudomonas syringae pv. garcae, has been gaining importance in producing mountain regions and mild temperatures areas as well as in coffee... ... |
Autoria: MORÁN DIEZ, M. E; TRANQUE, E.; BETTIOL, W.; MONTE, E.; HERMOSA, R. Abstract: Trichoderma species are well known biocontrol agents that are able to induce responses in the host plants against an array of abiotic and biotic stresses. Here, we investigate, when applied... ... |
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Autoria: LANNA FILHO, R.; SOUZA, R. M.; FERREIRA, A.; QUECINE, M. C.; ALVES, E.; AZEVEDO, J. L. de We report the biocontrol activity of the endophytic bacteria Bacillus pumilus and Bacillus amyloliquefacies against the plant pathogenic bacteriumPseudomonas syringae pv.tomato strain NS4 transformed... ... |
Autoria: STEFANOVA, M.; SALA, P. I. A. L.; DAMASCENO, J. P. dos S.; MARQUES, A. S. dos A.
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Autoria: SANTOS, A. R. de S.; COÊLHO, L. M.; TORGA, P. P.; FERREIRA, M. E.; VIANELLO, R. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; SOUZA, T. L. P. O. de A bactéria Pseudomonas syringae pv. phaseolicola (Psp) ocasiona a doença do crestamento-bacteriano-aureolado, capaz de causar grandes prejuízos econômicos na produção do feijoeiro (Phaseolus vulgaris... ... |
Autoria: ROMMEL, C. C.; VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M.; DUARTE, V.; BERNARDI, J. A morte de flores de pereiras européias (Pyrus communis L.) vem ocorrendo em pomares comerciais em Vacaria, RS. Em outros países, a doença está associada à Pseudomonas syringae pv. syringae (Pss) e po... ... |
Autoria: BERBERT, P. S.; VIEIRA, P. M.; CABRAL, G. B.; MARTINS, E. C.; WULFF, N. A.; ULHOA, C. J.; ARAGÃO, F. J. L.
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Autoria: COÊLHO, L. M.; SANTOS, A. R. de S.; TORGA, P. P.; FERREIRA, M. E.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; SOUZA, T. L. P. O. de O objetivo deste trabalho foi desenvolver estoques genéticos de feijão-comum da classe comercial carioca resistentes ao crestamento-bacteriano-aureolado. |
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