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Autoria: PRIORI, D.; VALDUGA, E.; VIZZOTTO, M.; VALGAS, R. A.; BARBIERI, R. L.

Squash is a food that meets the requirements of a healthy diet and is highly appreciated by consumers for its mild flavour and high nutritional value. In southern Brazil, many farmers grow several pum... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: DANTAS, B. F.; LOPES, A. P.; SILVA, R. C. B.; ANGELOTTI, F.; ARAGÃO, C. A.

The aim of this study was to evaluate the interaction between different temperatures and C02 levels in the germination and early development of seedlings of different species of pumpkin. Seeds of Cucu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: LIMA, M. V.; OLIVEIRA, F. I. C. DE; RAMOS, S. R. R.; FREITAS, B. M.; ARAGAO, F. A. S. de

Phenological events, in particular, flowering phenology and aspects of floral biology help to understand the relationship of plants with their pollinators. Thus, this study sought to estimate, under s... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: PRIORI, D.; VALDUGA, E.; VILLELA, J. C. B.; MISTURA, C. C.; VIZZOTTO, M.; VALGAS, R. A.; BARBIERI, R. L.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: PRIORI, D.; VALDUGA, E.; VILLELA, J. C. B.; MISTURA, C. C.; VIZZOTTO, M.; VALGAS, R. A.; BARBIERI, R. L.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: PEREIRA, A. M.; KRUMREICH, F. D.; RAMOS, A. H.; KROLOW, A. C. R.; SANTOS, R. B.; GULARTE, M. A.

Pumpkin (Cucurbita maxima) research has been growing because of its characteristics, such as the attractive color, low-cost production, nutritional potential, and functional properties for food applic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: BONFIM, W. M. D.; LIMA, M. A. C. de; COSTA, C. dos S. R.; BORGES, R. M. E.; SILVA, B. F. R. da; OLIVEIRA, T. G. B. de; MENDONÇA JUNIOR, A. F. de

The aim of pumpkin breeding programs is to develop cultivars that meet the production, commercial quality, and nutritional value, considering several attributes. Therefore, the objective of this study... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: BORGES, R. M. E.; LIMA, M. A. C. de; MELO, N. F. de

Traits related to fruit yield and physical and chemical fruit quality are being evaluated by Embrapa pumpkin breeding program. Path and Pearson's correlation analysis are necessary to allow the knowle... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: MARQUES, R. L. L.; MARQUES, F. S.; CAVALCANTE, J. A.; ROSSETTI, C.; BEVILAQUA, G. A. P.; ALMEIDA, A. S.; TUNES, L. V. M. de

Pumpkins are cultivated worldwide, providing edible pulp and seeds. The use of silicon is a clean technology from the environmental perspective, which may provide several benefits to plants. The aim o... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: DANTAS, B. F.; ANGELOTTI, F.; ARAGÃO, C. A.

With rising levels of CO2 in atmosphere, understanding possible impacts on development and growth of plants becomes increasingly important. The aim of this study was to evaluate interaction between di... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

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