Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SOARES, M. S.; PARISOTO, P. P.; VIANNA, N. C. A.; HAMM. B. L.; ECKHARDT, D. P.; AGUILA, L. S. H. D.; AGUILA, J. S. D.
|
Autoria: LOPES, M. F.; SILVA, S. de M.; MENDONÇA, R. M. N.; HOLSCHUH, H. J.; ALVES, R. E.
|
Autoria: VIENCZ, T.; ACRE, L. B.; RAMALHO, A. R.; ROCHA, R. B.; ALVES, E. A.; BENASSI, M. T. Studies of genetical enhancement of Coffea canephora through plant selection and cloning have done relevant contributions in agronomic parameters and in the quality of the beverage. Some Robusta coffe... ... |
Autoria: VILVERT, J. C.; FREITAS, S. T. de; VELOSO, C. M.; AMARAL, C. L. F. Acerola (Malpighia emarginata DC.) is a super-fruit with high ascorbic acid content and its quality can be highly affected by the genetic and environmental conditions. This systematic review aims to p... ... |
Autoria: COSTA, J. R. da; COSTA, P. da; HAMMES, V. S.; AQUINO, A. M. de This book addresses the development of human capacities in the field of agribusiness and family farming, and is especially aligned with SDG 4 (Quality Education), which aims to "ensure inclusive and e... ... |
Autoria: OLIVEIRA, S. R. de M.; FALCÃO, P. R. K.; YAMAGISHI, M. E. B.; NESHICH, G.; RODRIGUES, D. N.; SOUZA, K. R. R.; MORITA, D. U.; ALMEIDA, G. V.; MAZONI, I.; SANTOS, E. H. dos; VIEIRA, F. D.; JARDINE, J. G. Short Abstract: Inaccurate or inconsistent data can hinder our ability to interpret the research results. An effective data quality strategy can help the research to better handle its scientific objec... ... |
Autoria: FREITAS, M. N. de; ROSA, S. D. V. F. da; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; DIAS, C. T. dos S. The demand for high-quality coffee among consumers has generated a great deal of interest among producers in serving this market. Parameters for physiological analyses that can be associated with aspe... ... |
Autoria: SOBREIRA, F. M.; OLIVEIRA, A. C. B. de; PEREIRA, A. A.; SAKYIAMA, N. S. This work evaluated the Híbrido de Timor germplasm and the potential of its derivedprogenies as genetic resources to improve coffee quality,with focus on the specialty coffee market. Thirty eight Coff... ... |
Autoria: DIAS, P. A. S.; ALMEIDA, D. V.; MELO, P. G. S.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C. he aims of this study were to investigate the genetic variability and the genotype × environment interaction for quality and yield traits in common bean (Phaseolus vulgaris L.), to evaluate the degree... ... |
Autoria: BERTOL, T. M.; OLIVEIRA, E. A.; COLDEBELLA, A.; KAWSKI, V. L.; SCANDOLERA, A. J.; WARPECHOWSKI, M. B. Meat quality and cut yield of pigs slaughtered between 100 and 150kg live weight were evaluated. Pigs (417 Agroceres PIC barrows and gilts) were fed a daily allowance of 2.8kg per head from 80kg until... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.