Search Publications
Filter by:
Author(s): SILVA, G. O. da; SUINAGA, F. A.; PONIJALEKI, R. S.; AMARO, G. B. A produtividade média nacional da batata-doce situa-se, atualmente, bem abaixo do potencial produtivo da cultura, predominando o cultivo de variedades locais e não melhoradas, que propiciam baixos ren... ... |
|
Author(s): SILVA, G. O. da; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B. O objetivo deste trabalho foi caracterizar, em relação a caracteres de rendimento e qualidade de raiz, acessos de batata-doce pertencentes ao Banco Ativo de Germoplasma (BAG) da Embrapa Hortaliças par... ... |
Author(s): SILVA, G. O. da; AMARO, G. B.; VENDRAME, L. P. de C.; MELO, R. A. de C. e; BORTOLETTO, A. C.; HIRANO, E. O objetivo do presente trabalho foi estudar o desempenho produtivo de cultivares de batata-doce. Foram avaliados seis cultivares de batata-doce: Princesa, BRS Amélia, BRS Cuia, Brazlândia Roxa, Beaure... ... |
Author(s): CARVALHO, A. D. F. de; SILVA, G. O. da; MAGALHÃES, C. da C. Thus, this work aimed to verify the moment of harvest, aiming to maximize yield and the quality of roots. From November 2018 to March 2019, three cultivars, Brasília, BRS Planalto and HX4098 were eval... ... |
Author(s): CARRÉRA, A. G. P.; LORENZO, N. D.; ARAÚJO, F. das C. B. de; CUNHA, R. L.; CUNHA, E. F. M.; ROSÁRIO, F. S. do; ARAÚJO, M. P. S. O potencial de capacidade de produção máximo de mandioca é estimado em condições ótimas, através de modelos matemáticos de crescimento, preveem que bons genótipos possam produzir até 90 t/ha/ano de ra... ... |
Author(s): SAMPAIO FILHO, J. S.; OLIVEIRA, I. C. M.; PASTINA, M. M.; CAMPOS, M. de S.; OLIVEIRA, E. J. de The variability in genetic variance and covariance due to genotype × environment interaction (G×E) can hinder genotype selection accuracy, especially for complex traits. This study analyzed G×E intera... ... |
Author(s): PASSOS, A. M. A. dos; QUINTINO, S. M.; COSTA, R. S. C. da Cassava is an important crop in many parts of the world. It is a staple food for millions of people, and it is also used in a variety of other applications. Cassava is a rich source of carbohydrates a... ... |
|
Author(s): CONRAD, V. do A.; SERRA, A. P.; MARCHETTI, M. E.; MORAIS, H. S. de; ALTOMAR, P. H. RESUMO - A cultura da soja tem grande importância na economia do Brasil. Por isso cada vez mais são pesquisadas novas tecnologias para aumentar sua produção com fins de aumentar o rendimento. E com o... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.