Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: LIMA, A. O. de; MOKRY, F. B.; TIZIOTO, P. C.; MUDADU, M. de A.; HIGA, R. H.; MEIRELLES, S. L.; REGITANO, L. C. de A.
|
Autoria: GIACHETTO, P. F.; PEREIRA, F. C. P.; MOKRY, F. B.; HIGA, R. H.; MUDADU, M. A.; SILVA, M. V.; NICIURA, S. C. M.; CARDOSO, F. F.; ALENCAR, M. M.; MEIRELLES, S. L. C.; LIMA, A. O.; REGITANO, L. C. A. Genomic structural variation, in the form of large-scale insertions and deletions, as well as inversions and translocations, are referred to as copy number variations (CNVs). Compared to single nucleo... ... |
Autoria: VIGNATO, B. S.; REGITANO, L. C. de A.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; BALIEIRO, J. C. de C.
|
Autoria: LIMA, A. O. de; MOKRY, F. B.; TIZIOTO, P. C.; MUDADU, M. de A.; HIGA, R. H.; MEIRELLES, S. L. C.; REGITANO, L. C. de A. A genome wide-association study (GWAS) was performed with 400 animals with extreme phenotypes for REA, using the RandomForest methodology. From this analysis, 7 SNPs in the 3,4989,224 to 3,689,224 int... ... |
Autoria: VENERONI-GOUVEIA, G.; TIZIOTO, P. C.; MEIRELLES, S. L. C.; SANTIAGO, A. C.; ALENCAR, M. M. de; REGITANO, L. C. de A. Backfat thickness (BFT) and ribeye area (REA) are important production traits but, because they are measured late in the animal's life, they have not been efficiently included in breeding programs. Th... ... |
Autoria: VIGNATO B. S.; COUTINHO, L. L.; POLETI, M. D.; CESAR, A. S. M.; MONCAU, C. T.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. C. Positively correlated with carcass weight and animal growth, the ribeye area (REA) and the backfat thickness (BFT) are economic important carcass traits, which impact directly on producer's payment. T... ... |
Autoria: VIGNATO, B. S.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. de C. Carcass traits are influenced by a complex network of gene interactions in muscle, so elucidating the relationships between genes and how these genes influence these traits is crucial for understandin... ... |
Autoria: BLECHA, I. M. Z.; SIQUEIRA, F.; FERREIRA, A. B. R.; FEIJO, G. L. D.; TORRES JUNIOR, R. A. de A.; MEDEIROS, S. R. de
|
|
Autoria: SAKAMOTO, L. S.; MARCONDES, C. R.; YOKOO, M. J. I.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.