Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: RATES, B.; SILVA, L. P. da; IRENO, I. C.; LEITE, F. S. F.; BORGES, M. H.; BLOCH JUNIOR, C.; LIMA, M. E. DE; PIMENTA, A. M. C.
|
Autoria: PEREIRA, G. S.; FREITAS, P. M.; BASSO, S. L.; ARAÚJO, P. M. de; SANTOS, R. R. dos; CONDE, C. F.; PEREIRA, E. F. D.; HAVERROTH, M.; AMARAL, A. M. F. Introduction: The Buriti (Mauritia flexuosa L. f.) is a Brazilian native palm tree. Its fruit has a hard shell and scaly covering a soft and oily pulp. Buriti oil is rich in oleic acid, also being con... ... |
Autoria: VASCONCELOS, O. C. de M.; FERREIRA, G. J. B. de C.; SILVA, J. de C.; MEDEROS, B. J. T.; FREITAS, S. T. de Postharvest losses in the mango global market may be as high as 30%, affecting the cost of production, which is passed on to the consumer. Lack of homogeneous air temperature in refrigerated container... ... |
Autoria: BARBOSA, E. A.; ALVES, G. S. C.; COURA, M. de M. A.; SILVA, H. de L. e; ROCHA, F. S. da; NUNES, J. B.; WATANABE, M. de S.; ANDRADE, A. C.; BRANDA, G. D. Amphibians secrete a complex array of molecules that shape their interactions with coinhabiting microorganisms and macroscopic predators. Glycans are a rapidly evolving and complex class of biomolecul... ... |
Autoria: LIMA, H. L. S.; BRIGIDA, A. I. S.; NASCIMENTO, E. S. do; BARROSO, M. K. A.; BORGES, M. de F.; GAMA, F. M. P.; ROSA, M. de F. In this work antioxidant films (AF) based on bacterial cellulose nanofibers (BCNF) and fish skin gelatin peptides (AFSGP) were developed. AFSGP addiction up to ~44% contributes to increase antioxidant... ... |
Autoria: OLIVEIRA, S. M. V. L. de; PANIAGO, A. M. M.; BONECINI-ALMEIDA, M. G.; BERTONI, N.; STABILE, A. C.; CUNHA, R. V. da; OLIVEIRA, O. A. de; DRUZIAN, A. F.; NEGRI, A. C.; ANDREOTTI, R. A cross-sectional study on HIV/AIDS was carried out in 108 outpatients from the university hospital of the Federal University of Mato Grosso do Sul, Campo Grande, Brazil, from July to December 2008, t... ... |
Autoria: VELEZ, L. S.; SILVA, A. M. F.; SANTOS, C. A. F.; ASSUNÇÃO E. F.; SILVA, M. S.; SOUZA, E. B.; GAMA, M. A. S. Onions (Allium cepa) slippery skin caused by Burkholderia gladioli pv. alliicola is one of the bacterial diseases that stand out in producing regions of the Brazilian Northeast. Given the importance a... ... |
Autoria: ARCANJO, D. D. R.; VASCONCELOS, A. G.; COMERMA-STEFFENSEN, S. G.; JESUS, J. R.; SILVA, L. P. da; PIRES JÚNIOR, O. R.; COSTA-NETO, C. M.; OLIVEIRA, E. B.; MIGLIOLO, L.; FRANCO, O. L.; RESTINI, C. B. A.; PAULO, M.; BENDHACK, L. M.; BEMQUERER, M. P.; OLIVEIRA, A. P.; SIMONSEN, U.; LEITE, J. R. de S. de A. Proline-rich oligopeptides (PROs) are a large family which comprises the bradykinin-potentiating peptides (BPPs). They inhibit the activity of the angiotensin I-converting enzyme (ACE) and have a typi... ... |
Autoria: MORÉ, D. D.; CARDOSO, F. F.; MUDADU, M. de A.; MALAGO JUNIOR, W.; GULIAS GOMES, C. C.; SOLLERO, B. P.; IBELLI, A. M. G.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A. Background: Genetic resistance in cattle is considered a suitable way to control tick burden and its consequent losses for livestock production. Exploring tick-resistant (R) and tick-susceptible (S) h... ... |
Autoria: FERRI, V. C.; ROMBALDI, C. V.; PEGORARO, C.; GONÇALVES, E. D.; SILVA, J. A.; NORA, L.; ANTUNES, P. L. T.; TIBOLA, C. S.; GIRARDI, C. L. Flesh softening, skin browning and rotting are major problems during cold storage (CS) of Sweet 'Fuyu' Persimmon. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.